2013-12-24 21:52:05
Φωτογραφία για Yπέκυψε στην υπέρμετρη ευαισθησία του [video]
Συγκλονισμένος, όπως και ολόκληρη η κοινωνία,δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής κ. Ιωάννης Φαναριώτης, για τον το χαμό του 28χρονου ειδικού φρουρού που υπέκυψε στην υπέρμετρη ευαισθησία του χαρακτήρα του και έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του μετά από δυστύχημα με την ιδιωτική του μηχανή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ηλικιωμένης στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Ο κ.Φαναριώτης σε δηλώσεις του στο cityVoice.gr ανέφερε:"Δυστυχώς ο συνάδελφος έδειξε περισσότερη ευαισθησία από όσο θα έπρεπε και σοκαρίστηκε μπροστά στο θέαμα μιας διαμελισμένης γυναίκας και προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Αξίες σαν και αυτές που είχε ο συνάδελφος είναι καλό να υπάρχουν εν ζωή με τον θάνατο δεν έχεις να αντιμετωπίσεις τίποτα. Μια τραγική στιγμή, ένα τραγικό γεγονός, για μια γηραιά κυρία που πέρασε τον δρόμο και για ένα νέο παιδί 28 χρονών που έβαλε τέλος στη ζωή του. Τέτοιες Άγιες μέρες αυτό μας δείχνει βέβαια πως ο ανθρωπισμός δεν έχει πεθάνει, αλλά δεν πρέπει βέβαια να αναδεικνύεται έτσι".


Αναφερόμενος στα δύσκολα περιστατικά που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η ελληνική αστυνομία ,ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:"Η Ελληνική Αστυνομία, πολύ πριν την κρίση, βρισκόταν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Με την κρίση έχει να αντιμετωπίσει δύο γεγονότα. Το πρώτο είναι η έξαρση της εγκληματικότητας η οποία έχει αλλάξει στάδια και μορφές και βρίσκει ανέτοιμη την ΕΛ.ΑΣ να ανταπεξέλθει, τόσο σε εξοπλισμό/εκπαίδευση κτλ, αλλά μας βρήκε και ανέτοιμους ως κοινωνία να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα μορφή εγκληματικότητας.Αλλάξαν οι συνθήκες και η ασυνομία δεν μπορεί να δυστυχώς να παρακολουθήσει το έγκλημα.Ευελπιστώ ότι το 2014 σύσσωμη η πολιτεία θα σταθεί στον Έλληνα αστυνομικό".
cityvoice.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ