2013-12-25 11:58:05
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τον αντικαταστάτη του Τόμας Ντε Βινσέντι φέρονται να ψάχνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και η διοίκηση του συλλόγου καταβάλει προσπάθειες να κρατήσει τον Αργεντίνο μέσο του Ολυμπιακού.

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Τόμας ντε Βινσέντι στον ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάζεται η διοίκηση του συλλόγου, αν και οι δηλώσεις του Αργεντίνου χαφ δείχνουν ότι ο ίδιος έχει αποφασίσει να φύγει από την ομάδα.

Οι Ηπειρώτες δεν προτίθενται να χάσουν ούτε μία μέρα για την αντικατάστασή του, ώστε ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι στιγμής ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν έχει κάτι στο μυαλό του.

Δηλαδή, αν θα βρει κάποιον από την εγχώρια αγορά ή εκείνη του εξωτερικού, όμως θέλει κάποιον που να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα του Ντε Βινσέντι που επιστρέφει για να… φύγει στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες υποστηρίζουν πως «δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Αν δούμε και τις δηλώσεις του παίκτη, δεν κλείνει το θέμα. Μέχρι την πρώτη μέρα του χρόνου θα ξέρουμε τι θα έχει γίνει και θα κινηθούμε αναλόγως».

Επίσης, τονίζουν πως δεν μπορούν να αναφερθούν στο αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη, από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει οριστικά το θέμα του 24χρονου μέσου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ