2013-12-25 16:30:07
Φωτογραφία για «ΕΥΚΑΙΡΙΑ» ΓΙΑ ΧΑΜΙΛΤΟΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
Την πεποίθηση ότι οι αλλαγές στους κανονισμούς του πρωταθλήματος της Formula 1 θα βάλουν στοπ στην κυριαρχία της Red Bull εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Την άποψη ότι οι αλλαγές στους κανονισμούς του πρωταθλήματος της Formula 1 θα δώσουν την ευκαιρία και σε άλλες ομάδες –εκτός της Red Bull- να πρωταγωνιστήσουν στους Κατασκευαστές εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος δήλωσε πως δεν ανησυχεί για τη δουλειά που θα έχουν την επόμενη χρονιά, τονίζοντας πως κάνοντας δοκιμές στον προσομοιωτή θα προσαρμοστούν.

«Αν την επόμενη χρονιά είχαμε μονοθέσια που θα ήταν εξέλιξη των φετινών θα ήταν δύσκολο να πιάσουμε τις Red Bull. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος που όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή, διαφορετικά η Red Bull θα ήταν έξι, εφτά φορές πρωταθλήτρια», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως δεν νομίζει ότι η δουλειά των πιλότων θα γίνει πιο δύσκολη.

«Δεν ανησυχώ για τη δουλειά μας. Θα είναι ίδια με αυτή τη σεζόν. Πάλι θα πρέπει να προσέχουμε τα ελαστικά μας. Ίσως να πρέπει να διαχειριζόμαστε διαφορετικά τα καύσιμα, αλλά αυτό θα το κάνουν οι μηχανικοί. Θα κάνουμε δοκιμές στον προσομοιωτή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Eυχές του kranosgr
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Eυχές του kranosgr
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ