2013-12-25 19:22:06
Φωτογραφία για Η κόρη του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης παραδέχεται ότι έπασχε από κατάθλιψη και έκανε χρήση ναρκωτικών
Η κόρη του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκη Μπιλ ντε Μπλάζιο παραδέχθηκε σε βίντεο που ανέβηκε χθες Τρίτη στον ιστότοπο YouTube ότι έπασχε από κατάθλιψη και έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.

«Υπέφερα από κατάθλιψη σε όλη τη διάρκεια της εφηβείας μου», αναφέρει στο βίντεο η Κιάρα, κόρη του Μπιλ ντε Μπλάζιο που από την 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνει τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, διαδεχόμενος τον Μάικλ Μπλούμπεργκ.

«Όσο περισσότερο έπινα και όσα περισσότερα ναρκωτικά έπαιρνα, τόσο πιο άνετα αισθανόμουν με τους ανθρώπους», επισημαίνει η 19χρονη κοπέλα στο βίντεο αυτό που διαρκεί 5 λεπτά.

Σύμφωνα με την Κιάρα, η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε σε κέντρο στη Νέα Υόρκη και η βοήθεια των γονιών της της επέτρεψαν να ξεπεράσει την άσχημη αυτή περίοδο.

«Το να σταματήσεις να πίνεις δεν μπορεί να είναι παρά θετικό, όμως δεν είναι εύκολο. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει, όμως άξιζε τον κόπο», υπογραμμίζει η Κιάρα.


Όπως αποκαλύπτει η ίδια, αφού σταμάτησε τα ναρκωτικά και το αλκοόλ μπόρεσε να συμμετάσχει ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της.

Σε ένα μέιλ που συνοδεύει το βίντεο, οι γονείς της Κιάρας εκφράζουν την αγάπη τους για την κόρη τους και καλούν σε βοήθεια όσων υποφέρουν από κατάθλιψη και από την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Για πολλούς οι γιορτές για το τέλος της χρονιάς είναι μια περίοδος ευτυχίας. Όμως είναι και η περίοδος που δυσκολεύονται περισσότερο να αντιμετωπίσουν κάποιοι άνθρωποι που υποφέρουν από κατάθλιψη και εξαρτήσεις», επισημαίνουν στο μήνυμά τους ο Μπιλ ντε Μπλάζιο και η σύζυγός του Σιρλέιν Μακρέι.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γκιλ Κερλικόφσκι, ο διευθυντής της αμερικανικής υπηρεσίας ελέγχου των ναρκωτικών, χαιρετίζει την κίνηση της Κιάρας εκτιμώντας ότι η κοπέλα «δίνει φωνή στους εκατομμύρια ανθρώπους που υποφέρουν από εξαρτήσεις και ψυχολογικά προβλήματα». «Τους ενθαρρύνουμε να ενωθούν μαζί της» μιλώντας «ανοικτά για τις εξαρτήσεις τους», πρόσθεσε.
kerdos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δέκα για το Δεκατρία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δέκα για το Δεκατρία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ