2013-12-25 22:58:09
Φωτογραφία για Μια ξεχωριστή και συγκινητική επίσκεψη εδέχθει ο π. Ιωάννης Σουρλίγγας
Γράφει ο Βασίλειος Κωνσταντόπουλος

Μια ξεχωριστή και συγκινητική επίσκεψη απολείτουργα της Εορτής των... Χριστουγέννων εδέχθει ο ασθενής Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως π. Ιωάννης Σουρλίγγας στην οικία του όπου αναρρώνει κατόπιν νοσηλείας σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Οι Ιεροψάλτες του Ναού, η Χορωδία, μέλη της Μικτής Χορωδίας γυναικών του Ναού, φίλοι, ενορίτες και συνεργάτες, βρέθηκαν πλησίον του και αφού έψαλαν τα κάλαντα και το απολυτίκιο των Χριστουγέννων ευχήθηκαν τα δέοντα στον π. Ιωάννη, καλή ανάρρωση και σιδερένιος έτσι ώστε να συνεχίσει το πολυποίκιλο και σημαντικό έργο το οποίο εκτελεί επιτυχώς με την στήριξη του Μητροπολίτου μας και των Τριπολιτών προς όφελος του λαού και με στόχο την ολοκληρωτική ανακαίνιση του Ναού.

Χθες λίγο πριν την Ακολουθία του Εσπερινού ο Σεβ. Μητροπολίτης μας επισκέφτηκε και ευλόγησε διαζώσεις τον π. Ιωάννη ευχόμενος τα δέοντα και καλή ανάρρωση.

Το ποίμνιό του πατρός Ιωάννου, οι συνεργάτες του, τα πνευματικά του παιδιά και εμείς τον περιμένουμε συντόμως να επιστρέψει γερός στις επάλξεις και την διακονία του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ