2013-12-26 05:17:08
Φωτογραφία για «Επιδρομή για Μάτιτς-Μάρκοβιτς ετοιμάζει η Τσέλσι»
Τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Μπενφίκα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι, η οποία έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Λάζαρ Μάρκοβιτς και τον Νεμάνια Μάτιτς.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει διπλό «deal» μέσα στο άμεσο μέλλον ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Τσέλσι, η οποία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πορτογάλοι μετά τον αποκλεισμό τους από το Champions League.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Λονδρέζων φέρεται να βρίσκεται ο Λάζαρ Μάρκοβιτς, με τους «αετούς» να έχουν τοποθετήσει στα 14,5 εκατ. ευρώ τη ρήτρα αποδέσμευσης του Σέρβου εξτρέμ και οι επαφές των δύο συλλόγων είναι πιθανό να ευδοκιμήσουν μέσα στον Γενάρη.

Παράλληλα, οι «μπλε» παρουσιάζονται να θέλουν να πάρουν ξανά τον Νεμάνια Μάτιτς, ο οποίος πήγε στη Λισαβόνα ως μέρος της «μετακόμισης» του Νταβίντ Λουίς στην Αγγλία το 2011.

Ωστόσο, ενδιαφέρον για τον Μάτιτς φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όποια ομάδα θέλει μπορεί να τον κάνει δικό της έναντι 24 εκατ. ευρώ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ