2013-12-26 18:00:15
Φωτογραφία για «ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ»
Οι εξελίξεις για την υπόθρση του Ρομπέρτο τρέχουν στην Ισπανία με την Ατλέτικο να έχει αρχίσει διεργασίες για το μέλλον του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από την Ισπανία... «γίνονται συζητήσεις στην Ατλέτικο για τον Ρομπέρτο».

Ο γκολκίπερ για τον οποίο ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει και του χρόνου ως δανεικό στο ρόστερ του έχει μπει στην τελική πεντάδα των τερματοφυλάκων για... αντί-Κουρτουά.

Ο Βέλγος πρόκειται να αποχωρήσει από την Ατλέτικο και οι Μαδριλένοι αναζητούν από τώρα τον διάδοχό του με τον Ρομπέρτο να είναι στο τοπ 5 και τους ανθρώπους της ομάδας να συζητούν για την περίπτωσή του. Είναι χαρακτηριστικό πως με βάση όσα αναφέρονται ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων είναι εκείνος που αρέσει περισσότερο από κάθε άλλον.

Οι ερυθρόλευκοι φυσικά δεν θα αφήσουν έτσι την υπόθεση. Θα παλέψουν μέχρι τέλους για να διατηρήσουν τον Ισπανό γκολκίπερ στο δυναμικό τους. Πάντως εκτός από την Ατλέτικο για την απόκτηση του Ρομπέρτο ερίζουν και άλλες ομάδες τόσο από την Ισπανία όσο και από την Ιταλία με τον ίδιο να παίρνει τις αποφάσεις του σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως όλα δείχνουν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ