2013-12-27 18:10:04
Φωτογραφία για ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΡΟΥΝΕΪ!
Δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον αγώνα με την Χαλ ο Γουέιν Ρούνεϊ Και ο λόγος δεν είναι η καλή του εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε, φτάνοντας τα 11 στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά το γεγονός πως έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φτάνει τα 150 στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ συνολικά είναι ο δεύτερος, πίσω από τον Τιερί Ανρί!

Οι "κόκκινοι διάβολοι" έφτασαν τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και είναι σε ανοδική πορεία, με τον διεθνή Άγγλο επιθετικό της αντιπάλου του Ολυμπιακού στοτς "16" του Champions League, να βάζει την... υπογραφή του στον αγώνα.

Ο ίδιος σχολίασε χαρακτηριστικά: "Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερά μου γκολ. Ήταν ένα σημαντικό τέρμα για μας. Είχαμε μερικά άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά τώρα δείχνουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα.

Δίνουμε σκληρές μάχες και ελπίζουμε να προκαλέσουμε αίσθηση σε πολύ κόσμο. Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από δικό μου λάθος, έχασα τον παίκτη μου και έπρεπε να επιστρέψουμε και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ".

Ο Ντέιβιντ Μόγιες είπε με τη σειρά του: "Ο Γουέιν έκανε δύο με τρεις διαφορετικές δουλειές για μας σήμερα και σημείωσε το 150ο τέρμα του στην Premier League. Το άξιζε πραγματικά".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ