2013-12-27 22:14:12
Φωτογραφία για ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ... ΚΟΡΥΦΗ Ο ΜΟΓΙΕΣ
Δεν ενθουσιάζεται ο Ντέιβιντ Μόγιες με τα καλά τελευταία αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ καθώς υπάρχει πολύς δρόμος για τους «κόκκινους διαβόλους», που ακόμα βρίσκονται οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Παρόλο που αυτό είναι το καλύτερο σερί που έχει κάνει ο Μόγιες ως τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους "16" του Champions LEague, ξέρει ότι τον περιμένει μια πολύ δύσκολη συνέχεια με πρώτο εμπόδιο τη Νόριτς το Σάββατο στο «Κάροου Ρόουντ».

«Νομίζω πως όλα τα ματς αυτήν την περίοδο είναι πάρα πολύ δύσκολα. Περιμένω το ματς με τη Νόριτς πως θα είναι πολύ σκληρό», είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας και συνέχισε:

«Ξέρω πως περιμένετε να νικήσουμε ακόμα περισσότερα ματς για να μιλήσετε για ένα καλό σερί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε το επόμενο ματς και μετά θα δούμε τι θα γίνει.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να μαχόμαστε για ό,τι καλύτερο σε κάθε μας αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν, ελπίζοντας να φτάσουμε στην κορυφή», προσέθεσε ο Μόγιες τελειώνοντας τις δηλώσεις του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ