2013-12-28 20:51:05
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΙΕΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
Γάλλοι και Άγγλοι εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό με τον Μάικλ Εσιέν με τον ατζέντη του να τονίζει στο "gazzetta.gr" πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και πως το μέλλον του θα καθοριστεί την άλλη εβδομάδα.

Ο Φαμπιέν Πιβετό, ένας αρκετά γνωστός ατζέντης, που έχει στο πελατολόγιό του εκτός από τον Εσιέν και άλλους Αφρικανούς παίκτες, όπως τον Μουντάρι, μίλησε για την περίπτωση του άσου της Τσέλσι και τα όσα ακούγονται και γράφονται για Μπαστιά, Μαρσέιγ και... Ολυμπιακό.

«Εμείς δεν ξέρουμε κάτι για τον Ολυμπιακό. Εάν είχε ενδιαφερθεί αυτή η ομάδα ή είχε ζητήσει στοιχεία θα το γνωρίζαμε», τόνισε αρχικά ο κ. Πιβετό.

Στην συνέχεια υποστήριξε πως «μιλάμε με αρκετές ομάδες και από την Γαλλία και από άλλες χώρες αλλά όχι με τον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε καμία προσέγγιση ή πρόταση από την Ελλάδα. Τώρα εάν αλλάξει κάτι στο μέλλον επ' αυτού δεν γίνεται να το ξέρουμε από τώρα».

Ερωτηθείς για το τι θέλει να κάνει ο Εσιέν ο εκπρόσωπός του απάντησε: «Ο Μάικλ θέλει να μείνει στην Αγγλία. Θα προσπαθήσει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να συνεχίσει στην Τσέλσι, αλλά θέλει να παίζει.

Μιλάμε συνεχώς για το θέμα του. Κάνουμε επαφές με συλλόγους και πρόκειται να αποφασίσουμε άμεσα. Για την ακρίβεια την άλλη εβδομάδα. Εκτίμησή μου είναι πως στις αρχές του Ιανουαρίου θα ξέρουμε το τι θα συμβεί με τον Εσιέν και το που θα καταλήξει. Ακόμα και να φύγει από την Τσέλσι υπάρχουν επιλογές και ουκ ολίγοι σύλλογοι που τον θέλουν».

Σε επίπεδο μεταγραφών πάντως ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν καλό και ποιοτικό παίκτη για τον άξονα για τον Γενάρη. Ήτοι για μία προσθήκη ουσίας στο κέντρο... Για τον λόγο αυτό πάντως ο Μίτσελ κάνει συζητήσεις στην χώρα του για ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Είναι η... έκπληξη που μπορεί να υπάρξει από τους νταμπλούχους Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ