2012-04-15 21:29:01
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΤΖΟΥΡΙΤΣ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ! ΤΡΕΝΤΙΝΟ - ΛΑΤΙΝΑ 3-0 ΣΕΤ
Στον τελικό του Ιταλικού Πρωταθλήματος βόλεϊ προκρίθηκε η Τρεντίνο του Δημήτρη Τζούριτς, επικρατώντας για δεύτερη φορά 3-0 σετ της Λατίνα.

Η ομάδα του πρώην βολεϊμπολίστα του Ολυμπιακού, επικράτησε άνετα συναντώντας αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε τελικά με 28-26. Στο δεύτερο η ομάδα του Τρέντο έκανε περίπατο με 25-13 και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 25-23.

Ο Τζούριτς θα διεκδικήσει έτσι τον τέταρτο φετινό του τίτλου (παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, σούπερ καπ, κύπελλο Ιταλίας), ενώ ο Ανδρέας Φράγκος θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα έχοντας ολοκληρώσει μια γεμάτη και απολύτως επιτυχημένη χρονιά, αναδεικνυόμενος πρωταγωνιστής της ομάδας σε πολλές αναμετρήσεις και κυρίως βελτιώνοντας το παιχνίδι του.

O Φράγκος συνολικά ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας του (222 πόντους όσους και ο Ριβέρα), ενώ ήταν και ο 2ος καλύτερος υποδοχέας και σέρβερ. Στο τέλος της χρονιάς αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, με το οποίο αγωνιζόταν στα τελευταία παιχνίδια και θα μείνει εκτός γηπέδου για ένα διάστημα τεσσάρων εβδομάδων για να αποθεραπευθεί και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Αντίπαλος της Τρεντίνο στον τελικό θα είναι μία εκ των Ματσεράτα ή Κούνεο. Στο πρώτο παιχνίδι η Κούνεο επικράτησε με 3-1 σετ, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ