2012-04-16 07:12:04
Φωτογραφία για Η κρίση μάλλον δεν τους άγγιξε... από αναγνώστρια
Σ'αυτη την εποχή της κρίσης που όλοι οι καταστηματάρχες και ο εμπορικός σύλλογος προτρέπουν τους πολίτες να ψωνίζουν από τα τοπικά μαγαζιά... αγόρασα στην περίοδο των εκπτώσεων, ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσια από το "elsaki" μαιζώνος και πατρέως στην Πάτρα.Όπως εξήγησα στην καταστηματάρχη τα έπαιρνα για να τα δώσω το Πάσχα στο βαφτιστήρι μου.Μέγα Λάθος!!!! γιατί δυστυχώς το νούμερο δύο μήνες μετά ήταν μικρό. Πήγα λοιπόν στο κατάστημα και μÎ! µ πολλή ευγένεια ζήτησα ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μου απάντησαν ότι λυπούνται αλλά δεν μπορούν να το αλλάξουν.

-Ζήτησα ενα οποιοδήποτε άλλο παπούτσι μεγαλύτερο και η απάντηση ήταν η ίδια.

-Ζήτησα να αγοράσω ένα ζευγάρι απο την καινούργια συλλογή και να πληρώσω την διαφορά και μου είπαν επί λέξει, όχι λυπάμαι -Όταν τους είπα δηλαδή η τιμωρία μου είναι να πετάξω τα παπούτσια?..

- η απάντηση ήταν με ανασήκωμα των ώμων λυπάμαι πολύ!!!!

-Πόσο θα λυπάμαι κι εγώ όταν θα βλέπω το ένα μετά το άλλο να κλείνουν μαγαζιά συμπολιτών μου και ο κόσμος να κατευθύνεται στα πολυκαταστήματα ή στις αγορές μέσο internet που και καλύτερες τιμές έχουν και σε πολλές των περιπτώσεων επιστρέφουν ακόμη και χρήματα.... κρίμα!!!!

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ