2012-04-16 08:18:06
Φωτογραφία για Tο Εθνικό Συνέδριο Καινοτομίας στη Νέα Υόρκη
Το 2010 στο Σικάγο αρκετοί Έλληνες ομογενείς, επιχειρηματίες και επαγγελματίες από διάφορους τομείς, διοργάνωσαν μαζί με το ίδρυμα Greek America το Εθνικό Συνέδριο Καινοτομίας, στο οποίο συζήτησαν για νέες πρωτοποριακές ιδέες, τη χρήση νέων τεχνολογιών και το μέλλον σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

Μετά την επιτυχία του πρώτου συνεδρίου ετοιμάζεται το δεύτερο, το οποίο όπως σημειώνει ο Gregory Pappas ιδρυτής και πρόεδρος του ιδρύματος, θα έχει άμεση σχέση με την κατάσταση στη χώρα μας και αρκετά θέματα θα αφορούν άμεσα την Ελλάδα και την οικονομική κρίση.

Όπως σημειώνει στο σημείωμα γύρω από το συνέδριο, ''πολλοί από εμάς στη διασπορά, στην άνεση της αμερικανικής ή καναδικής κοινωνίας, αδιαφορούμε μπροστά σε εικόνες με παιδιά να λιμοκτονούν στους δρόμους της Αθήνας ή σε εικόνες συσιτίων, σε γειτονιές που δεν είχαν συσίτια πριν ένα χρόνο μόλις''.

''Χωρίς Ελλάδα, οι Έλληνες της Αμερικής δεν μπορούν να υπάρξουν'', τονίζει ο Pappas σε ένα κάλεσμα για βοήθεια στην μητέρα-πατρίδα.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στις 27-28-29 Απριλίου, στο Greek America Foundation’s National Innovation Conference, στη Νέα Υόρκη, ενώ πολλοί γνωστοί ελληνοαμερικάνοι θα λάβουν μέρος. Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.
mediagate.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Πάσχα των πολιτικών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Πάσχα των πολιτικών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ