2012-04-16 08:24:04
Φωτογραφία για Ο… έλεγχος των ελληνικών στόχων του Ολυμπιακού
Ένας από τους βασικούς στόχους του Βαγγέλη Μαρινάκη στο… τιμόνι της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η ελληνοποίηση του ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Οι Πειραιώτες έχουν ήδη… έτοιμη την λίστα τους με τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει.

Το Onsports σας παρουσιάζει τον «έλεγχο» των νεαρών παικτών που βρίσκονται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού και τα στοιχεία που έχουν… αναγκάσει τους Πρωταθλητές Ελλάδας να στρέψουν… πάνω τους το ενδιαφέρον τους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣΟ μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, στην πρώτη του χρονιά στη Super League, κάνει αισθητή την παρουσία του και αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έστω κι αν μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει την απαιτούμενη σταθερότητα. Πάντως, αυτό δεν τον έχει εμποδίσει να δίνει το «παρών» σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚSkoda Ξάνθη2532---273 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΒΑΣΒασικότατο στέλεχος του Πανιωνίου, φέτος κάνει την καλύτερη χρονιά του και ήταν φυσιολογικό το ενδιαφέρον που προσέλκυσε από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σταθερός στην απόδοσή του και με καλή τεχνική κατάρτιση, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΠανιώνιος26-31--291ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΜΑΡΗΣΠολύ καλή χρονιά πραγματοποιεί ο νεαρός μέσος, συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό με την περσινή σεζόν. Καλός τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα, όσο και στα οργανωτικά του, αποτελεί έναν σύγχρονο αμυντικό μέσο. Μειονέκτημά του αποτελεί ότι δεν έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΠανιώνιος25-3---28-ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣΤη φετινή σεζόν «φλέρταρε» τουλάχιστον δύο φορές με τη μετακίνησή του σε ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο τόσο η περίπτωση της Έβερτον, όσο και αυτή της Ζενίτ δεν προχώρησαν και το καλοκαίρι θα μπορεί μόνος του να διαπραγματευτεί και να εξαργυρώσει τις καλές εμφανίσεις που κάνει με την ΑΕΚ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚAEK2212-71312ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣΉρθε από την ομάδα Κ20 του Άρη και αμέσως έκανε αίσθηση με την παρουσία του στην 11άδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Δίνει πολύτιμες βοήθειες στην επίθεση των «κίτρινων» και δείχνει ότι διαθέτει περιθώρια βελτίωσης. Έχει προλάβει ήδη να πετύχει δύο γκολ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΆρης1821---192ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣΔεν έχει καθιερωθεί ακόμη στην 11άδα του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο ο νεαρός έχει δείξει θετικά στοιχεία και έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. Στις συνολικά 14 συμμετοχές που έχει τη φετινή σεζόν, έχει φανερώσει πτυχές από το ταλέντο του.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑστέρας Τρίπολης14-2---16-ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΣΟΣΟι καλές εμφανίσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή με την Καϊζερσλάουτερν άνοιξαν το δρόμο για την Εθνική μας ομάδα, κάτι που τον βοήθησε για να γίνει ακόμη πιο γνωστός στη χώρα μας. Μετράει 13 συμμετοχές στη φετινή Bundesliga, γεγονός που δείχνει ότι δεν είναι τυχαία στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΚαϊζερσλάουτερν13-21--151ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣΗ παρουσία του στην μεσαία γραμμή του Ατρόμητου μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει, καθώς έχει αρπάξει από τα… μαλλιά τις ευκαιρίες που έχει πάρει και δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό… εργαλείο σε έναν νευραλγικό χώρο, όπως είναι αυτός του κέντρου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑτρόμητος13-2---15-ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣΟ αρχηγός των «κυανόλευκων» είναι από τα βασικά… όπλα του Γιώργου Δώνη στην φετινή, εκπληκτική, πορεία του Ατρόμητου, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Διαθέτει καλή τεχνική και ταχύτητα… συστατικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει στην θέση του δεξιού αμυντικού.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑτρόμητος22-3---25-ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣΟ νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα από τα πολλά… στοιχήματα του Γιώργου Δώνη και του Ατρόμητου. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει την… επαφή του με τα αντίπαλα δείχνει, σε έναν τομέα που δεν είναι από τα… ατού του.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑτρόμητος19142--233ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣΠήρε… ψήφο εμπιστοσύνης από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν άφησε την ευκαιρία να πάρει… χαμένη, καθώς καθιερώθηκε στην μεσαία γραμμή της SKODA Ξάνθης. Οι καλές του τοποθετήσεις στην άμυνα, αλλά και η ικανότητά του να δημιουργεί παιχνίδι, τον φέρνουν στα hot νέα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚSKODA Ξάνθη25311--264ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΕΡΤΟΣΗ φετινή χρονιά είναι η καλύτερη για τον νεαρό δεξιοπόδαρο αμυντικό. Η δύναμή του και η υπεράσπιση της θέσης του είναι δύο από τα σημαντικά… όπλα για τον Μανώλη Μπέρτο, το όνομα του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει να… παίζει έντονα για τις μεγάλες ομάδες.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚSKODA Ξάνθη25-2---27-ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣΘα μπορούσαμε να πούμε πως ο Κώστας Γιαννούλης έχει πάρει τη… φανέλα του αριστερού αμυντικού στο… σπίτι του. Πραγματοποιεί μία από τις ουσιαστικότερες χρονιές του στα επαγγελματικά «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην φετινή πορεία του Ατρόμητου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚΥΠΕΛΛΟΕΥΡΩΠΗΣΥΝΟΛΟΟΜΑΔΑΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑΓΓΚΑτρόμητος2412---261onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ