2012-04-16 08:29:16
Φωτογραφία για Εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης στο Facebook για το «Αττικόν» και το «Απόλλων»
Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης..

Δύο μήνες μετά την εφιαλτική νύχτα της 12ης Φεβρουαρίου οπότε το «Αττικόν» και το «Απόλλων» τυλίχθηκαν στις φλόγες από τη μανία των κουκουλοφόρων, το ιστορικό συγκρότημα στην οδό Σταδίου αναγεννιέται από τις στάχτες του Οι διαδικασίες αποκατάστασης προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, ενώ η ειδική σελίδα που δημιούργησαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας cinemax πριν λίγες μέρες στο Facebook έχει ήδη πλημμυρίσει από εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης.

Μέσα σε 4 μόλις μέρες περισσότεροι από 350 χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης κατέκλυσαν τη σελίδα «Αττικόν- Απόλλων», θέλοντας να ενώσουν τη φωνή τους με τους υπεύθυνους των δύο κινηματογράφων και όλους εκείνους που εκείνο το βράδυ του Φεβρουαρίου ένιωσαν σαν να χάνουν ένα κομμάτι της πόλης τους.

Ένας από τους χρήστες γράφει:

«Δεν βλέπω την ώρα να ξαναβρεθώ στην αίθουσα του Αττικόν - αδυναμίες είναι αυτές! Η πλέον αγαπημένη αίθουσα και μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου».


Ενώ ένας άλλος χρήστης γράφει:

«Καλή δύναμη Τάκη. Ελπίζω γρήγορα το παλάτι να είναι έτοιμο γιατί με τα κουτιά που πάμε και βλέπουμε ταινίες δε δίνουν τη μαγεία του κινηματογράφου που μόνο το ονειρικό Αττικόν ξέρει να δίνει».

Για τους υπευθύνους του ιστορικού κτιρίου πάντως η αγάπη αυτή δεν αποτελεί έκπληξη, αφού από την πρώτη μέρα μετά τη φωτιά, ήταν εκατοντάδες ήταν εκείνοι που ρωτούσαν πώς μπορούν να βοηθήσουν στις εργασίας αποκατάστασης ακόμη και για τη μεταφορά μπάζων.

Στόχος των υπεύθυνων της σελίδας δεν είναι – όπως χαρακτηριστικά γράφουν, «ούτε να θρηνήσουμε, ούτε να γκρινιάξουμε. Μόνο να καταφέρουμε το «Αττικόν» και ο «Απόλλων» να... ξανανοίξουν τις πόρτες τους στο πιστό τους κοινό, το συντομότερο δυνατόν και με αποκατεστημένη την ομορφιά τους και την τεχνολογική τους επικαιρότητα".

Η ακριβής σελίδα στο facebook είναι "Attikon Apollon cinemax Class" και έχει διαδραστικό χαρακτήρα, ώστε τα μέλη της να συμμετέχουν στη διαμόρφωσή της.
ΣΚΑΪ
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ