2012-04-16 09:35:05
Φωτογραφία για Αντί για αρνί, έψησαν αλεπού
Η φτώχεια, η ανέχεια και η οικονομική εξαθλίωση, οδήγησε έναν άνεργο πατέρα δύο παιδιών, να σκοτώσει αλεπού προκειμένου να τη φάνε τις ημέρες του Πάσχα. Το δράμα της οικογένειας από την Εύβοια, αποκαλύφθηκε σύμφωνα με το Evianews, όταν οι γείτονες πριν από μερικές μέρες παρατήρησαν μια περίεργη μυρωδιά να αναδύεται από το σπίτι τους. Οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και έτσι αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι του συγχωριανού τους και να τον ρωτήσουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πατέρας δύο παιδιών έπειτα από αρκετή πίεση αποκάλυψε πως εκείνος και η σύζυγός του έμειναν άνεργοι πριν από ένα μήνα, και αποφάσισε να πάει σε ένα χωράφι για να βρει τροφή. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοτώσει μια αλεπού και να την μαγειρέψουν.

"Ξέρετε ότι δεν έχω γάλα για να θρέψω τα παιδιά μου; Εδώ και αρκετές μέρες είναι νηστικά. Σπαράζει η καρδιά μου δεν μπορώ να τα βλέπω έτσι", είπε στους συγχωριανούς του ενώ πρόσθεσε:

"Εγώ κλέφτης δεν θα γίνω έτσι αποφάσισα να βγω στα χωράφια για να βρω φαγητό. Όταν λοιπόν βρήκα μία αλεπού στο χωράφι, αναγκάστηκα να την μαγειρέψω".

Σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης οι συγχωριανοί του συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό για να βοηθήσουν την οικογένεια. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σαν σήμερα 16 Απριλίου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σαν σήμερα 16 Απριλίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ