2012-04-16 13:59:05
Φωτογραφία για Ο Λάμπρος – Φοίβος Μοσχοβίτης υποψήφιος στη Β' Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες
Ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου

η νέα μεταγραφή για τον Καμμένο

Την παραίτηση του από μέλος της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε ο Λάμπρος – Φοίβος Μοσχοβίτης και θα πολιτευτεί στην Β’ Αθηνών με τον Πάνο Καμμένο στις προσεχείς εκλογές.

Ο γιός του γνωστού δημοσιογράφου Ιάσωνα Μοσχοβίτη είναι Οικονομολόγος – Διεθνολόγος και ήδη μετέχει στην Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μοσχοβίτης ανήκει στο περιβάλλον του βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλου.

Η επαγγελματική του πορεία, το ήθος του & οι ισχυροί πολιτικοί δεσμοί του, αποτελούν το διαβατήριο του για μία δυνατή πορεία στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας Ο Λάμπρος - Φοίβος Μοσχοβίτης, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Kent στην Αγγλία, με τίτλο μεταπτυχιακής εργασίας «NATO’s new role in new Europe - The case of Greece». Στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα εργάστηκε στον Όμιλο Antenna, καταλαμβάνοντας θέσεις στις διευθύνσεις New Business και Marketing.


Άσκησε ακόμα τα καθήκοντα του Επιστημονικού Συνεργάτη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από το 2003 ως το 2006, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2006 ως τον Οκτώβριο του 2009 διετέλεσε Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και στο Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας. Συμμετείχε σε πληθώρα εθνικών αποστολών στο εξωτερικό.

Ήταν μέλος της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας από τον Μάρτιο του 2010 ως τον Μάρτιο του 2012, όπου επέλεξε να συστρατευτεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο, θέτοντας υποψηφιότητα στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Β' Αθηνών.

Η υποψηφιότητα του έχει ήδη προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον http://www.facebook.com/FMoschovitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ