2012-04-16 13:53:04
Φωτογραφία για Ο Αντώνης Πιλάτος
  Εδώ και δύο χρόνια ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς (από εδώ και πέρα "ΠΙΛΑΤΟΣ") ανέχτηκε τον Γ.Α.Π. στην εξουσία παίζοντας πολύ καλά τον Πόντιο Πιλάτο. Άφησε χωρίς αντιπολίτευση ουσιαστικά τον Γιωργάκη για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με τα χέρια άλλων. Ο Γ.Α.Π. ήταν τόσο ευάλωτος στην θέση του, που με ένα "φτου" να έκανε ο "Πιλάτος" θα τον έριχνε αμέσως. Μπορούσε να είχε ζητήσει 180 βουλευτές για την ψήφιση του 1ου μνημονίου. Και δεν το έκανε. Μπορούσε να πάρει την κοινοβουλευτική του ομάδα και να φύγει προκαλώντας εκλογές. Οι πρωτοκλασάτοι βουλευτές του επί μήνες δεν γνωρίζανε εάν το κόμμα τους θέλει εκλογές. Κάποιοι από αυτοί λέγανε δεν ζητάμε εκλογές γιατί δεν μπορούμε να τις επιβάλουμε !!!!!

Για φανταστείτε να μπορούσανε να τις επιβάλουν και να μην τις ζητούσαν. Τι άλλο θέλει μία αντιπολίτευση παρά έναν αντίπαλο σαν τον Παπανδρέου που παράπαιε σε κάθε του βήμα. Βαλλόταν και από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ανεξαρτητοποιούταν ο ένας μετά τον άλλον. Άφησε την κατάσταση να ξεπέσει σαν ώριμο φρούτο για να έχει το άλλοθι της επόμενης μέρας. Για να μας πει ότι το κράτος μας έχει συνέχεια, δεν μπορεί να μην σεβόμαστε τις αποφάσεις προηγούμενης κυβέρνησης.


Όταν οι αποφάσεις παίρνονται χωρίς την εντολή του λαού δεν υπάρχει λογική να τις αντέχει.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΛΕΜΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΛΑΤΟΣ γιατί με την στάση σου άφησες να τιμωρηθεί ο ΧΡΙΣΤΟΣ (ο λαός) και όχι ο Βαραββάς (το σάπιο πολιτικό σύστημα)

ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ βρυσούλες

Αναγνώστης Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ