2014-01-10 00:15:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Αναστάτωση από έκρηξη στα γραφεία των οπαδών του Ολυμπιακού - Σε επαγρύπνηση η ΕΛ.ΑΣ
Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο Σύνδεσμος του Ολυμπιακού στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα δέχτηκε επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες σημμειώθηκε έκρηξη πιθανότατα από κροτίδες, σε συνδυασμό με εύφλεκτο υγρό.

Ευτυχώς δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές. Καταστράφηκε η τέντα διαμερίμαστος του πρώτου ορόφου, ενώ όλη η πρόσοψη του κτιρίου έχει μαυρίσει.

Η αστυνομία αναζητά 4 νεαρούς οι οποίοι επέβαιναν σε δυο δίκυκλα και σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθησαν εκείνη την ώρα στο σημείο, να πετούν τα εκρηκτικά στα νέα γραφεία του συνδέσμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το thebest, οι έρευνες των αστυνομικών έχουν επεκταθεί, εκτός της ευρύτερης περιοχής, και σε στέκια οργανωμένων φιλάθλων.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός αναστάτωσε τη γειτονιά (Κορίνθου και Βορείου Ηπείρου). Ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.


φωτό από Γνώμη

01:50 Στο πόδι σηκώθηκαν οι περίοικοι της οδού Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε από τον δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebes, εκείνη τη στιγμή σημειώθηκε έκρηξη έξω από χώρο όπου θα στεγάσει το σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η έκρηξη προκλήθηκε από κροτίδες σε συνδυασμό με εύφλεκτο υγρό.

Η αστυνομία αναζητά 4 νεαρούς οι οποίοι επέβαιναν σε δυο δύκλικα και σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθησαν εκείνη την ώρα στο σημείο, να πετούν τα εκρηκτικά στα νέα γραφεία του συνδέσμου.

Oι έρευνες των αστυνομικών έχουν επεκταθεί, εκτός της ευρύτερης περιοχής, και σε στέκια οργανωμένων φιλάθλων.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ