2012-04-16 19:31:06
Φωτογραφία για H απάντηση του Mel Gibson στις αντισημιτικές κατηγορίες
O Mel Gibson αντέδρασε γρήγορα στην επίθεση του Joe Eszter, που τον κατηγόρησε ότι μισεί τους εβραίους και ότι αυτός ήταν ο λόγος που σαμποτάρισε μια ταινία που σχεδίαζαν να κάνουν μαζί, και που είχε ως θέμα τους Μακκαβαίους.

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι σχεδίαζε αυτή την ταινία μια δεκαετία πριν εμπλακεί ο Eszter και μίλησε με άσχημα λόγια για το πρώτο αντίγραφο του σεναρίου που πήραν στα χέρια τους.

«Θέλω πάρα πολύ να κάνω αυτή την ταινία. Το θέμα είναι ότι ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία Warner Brothers, θέλαμε να την κάνουμε βασιζόμενοι στο σενάριό σου. Ειλικρινά, Joe, όχι μόνο το παρέδωσες αργότερα από ότι είχες υποσχεθεί, αλλά και εγώ αλλά και η Warner Brothers απογοητευτήκαμε απίστευτα από αυτό που διαβάσαμε. Στα εικοσιπέντε χρόνια που εμπλέκομαι με την ανάπτυξη σεναρίων, δεν έχω δει ποτέ ένα τόσο κακό πρώτο σενάριο, ή μια πιο σημαντική απώλεια χρόνου. Η απόφαση να μη συνεχίσουμε μαζί σου βασίστηκε στο σενάριό σου και σε κανέναν άλλο παράγοντα. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε ότι αυτή πρέπει να είναι και η τελευταία μας επικοινωνία».
fashionlove.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ