2012-04-16 19:33:03
Φωτογραφία για Π. Καμμένος: Έρχεται κατάσχεση της πρώτης κατοικίας - Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει
Την είδηση πως θα υπάρξει κατάσχεση της πρώτης κατοικίας των πολιτών, τονίζει με ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο... Facebook, o Πάνος Καμμένος, για να συμπληρώσει ότι έχουν συμφωνήσει σε αυτή την εξέλιξη Βενιζέλος και Σαμαράς:

"Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε τα κόμματα τής συγκυβέρνησης οι υποτελείς τής τρόικας Βενιζέλος-Σαμαράς σπαταλώντας τα χρήματα απο τίς κομμένες συντάξεις και μισθούς τών Ελλήνων που άρπαξαν μέσω τής χρηματοδότησης τών κομμάτων άρχισαν τήν προπαγάνδα.

Εμείς δέν πρόκειται να πάρουμε ενισχύσεις από τούς εργολάβους του δημοσίου και τούς νταβατζήδες για να πληρώσουμε σποτάκια, δέν ξεπουλάμε τήν ελευθερία του λόγου μας και τήν αλήθεια για να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο.

Σύμμαχος μας μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Όλοι εσείς που πρέπει να περάσετε τα μηνύματα σε όλους τούς Έλληνες και τίς Ελληνίδες που θα βομβαρδιστούν απο τήν προπαγάνδα τών συγκυβερνητών με δικά σάς χρήματα που έκλεψαν για το καλό μας.

Η είδηση ότι έρχεται κατάσχεση τής πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη τήν χώρα. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει."

taneatouoropou.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ