2012-04-16 21:08:38
Φωτογραφία για Κ.Βελόπουλος...Να φύγει απο το Αφγανιστάν η Ελληνική δύναμη τους χρειαζόμαστε να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση στον Έβρο
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επίθεση με αντιαρματικά όπλα που δέχτηκε το στρατόπεδο της Ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης ΛΑ.Ο.Σ Κ. Βελόπουλος δήλωσε:

Είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος από το περιστατικό. Θέλω να ξέρουν όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που υπηρετούν εκτός συνόρων ότι η σκέψη μας ειδικά τούτες τις ημέρες είναι μαζί τους.

Για το περιστατικό που με ρωτάτε, στο στρατόπεδο που στρατωνίζεται η Ελληνική και άλλες συμμαχικές δυνάμεις εκδηλώθηκε όπως ενημερώθηκα συντονισμένη επίθεση και είναι θαύμα που δεν θρηνούμε κάποιο θύμα. Δεν μπορούμε όμως να βασιζόμαστε μόνο στον επαγγελματισμό των Ελληνίδων και των Ελλήνων στρατιωτικών που αντέδρασαν άμεσα στην επίθεση.

Θέλω να θυμίσω πως πρόσφατα, και καταλαβαίνετε πως είχα τους λόγους μου, είχα φέρει το θέμα της Ελληνικής δύναμης του Αφγανιστάν στην Βουλή με ερώτηση μου.

Τώρα μαθαίνω πως αποφασίστηκε σταδιακά η απόσυρση της Ελληνικής δύναμης από το Αφγανιστάν.

Εγώ λέω πως η Ελληνική δύναμη πρέπει να γυρίσει άμεσα πίσω. Να είναι στα σύνορα μας, στον Έβρο για να σταματήσουν τους λαθρομετανάστες που έρχονται κατά χιλιάδες. Το είπα στην τελευταία μου ομιλία στην Βουλή και θα το λέω συνέχεια. Να φύγουν οι παράνομοι, να προστατεύσουμε τα σύνορα μας, χρειαζόμαστε τους Στρατιωτικούς μας στην Ελλάδα δεν έχουν καμία δουλειά στο Αφγανιστάν.

Η τελευταία ομιλία - λαθρομετανάστες!!!
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ