2012-04-16 22:37:51
Φωτογραφία για Για να δεις 3D, θέλεις ειδικά γυαλιά!
Κορυφαίος των προημιτελικών της Ευρωλίγκα ο Διαμαντίδης, αλλά χωρίς σημαντική βοήθεια και από τους υπόλοιπους, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα είναι... 3D φέτος!

Έκανε τα πάντα. Σκόραρε, μοίρασε, έπαιξε άμυνα και γενικά πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό στην σειρά με την Μακάμπι. Το να γράψουμε άλλο ένα κείμενο για τον θαυματουργό Δημήτρη Διαμαντίδη δεν έχει νόημα. Η αξία του και η ηγετική του προσωπικότητα είναι δεδομένες αλλά, όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να τα κάνει και όλα μόνος του.

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν δημιουργός, αμυντικός και σκόραρε όποτε η μπάλα έκαιγε. Πολλές φορές δεν χρειαζόταν να σκοράρει. Έφταναν και περίσσευαν τα υπόλοιπα που πρόσφερε. Τώρα, χωρίς τους δικούς τους πόντους, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει παίκτες που να βοηθούν σταθερά στο σκοράρισμα.

Στους προημιτελικούς με την Μακάμπι ο Μήτσος τα έκανε όλα! Στην κυριολεξία όλα. Δώστε προσοχή: Ήταν μακράν ο πρώτος σκόρερ, ο πρώτος ριμπάουντερ, ο πρώτος στις ασίστ, στα κλεψίματα, μέχρι και στις τάπες!! Σε όλες τις κατηγορίες σάρωσε.


Πρόκειται δηλαδή για τον ορισμό της φράσης «Μια ομάδα μόνος τους»! Απλά ο Παναθηναϊκός που θαυμάζουμε όλα αυτά τα χρόνια δεν μας έχει συνηθίσει έτσι. Σύμφωνοι, βοηθάει και ο Μπατίστ και ο Σάρας και ο Βουγιούκας και ο Καϊμακόγλου και ο Καλάθης. Χωρίς όμως την σταθερότητα που απαιτείται ώστε να σταθούν δίπλα στον Διαμαντίδη ως άξιοι συμπαραστάτες.

Δυστυχώς για τον Ομπράντοβιτς, οι δύο Αμερικανοί του Παναθηναϊκού, ο Σμιθ και ο Λόγκαν, δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, ενώ και ο Σάτο δεν περνάει και την καλύτερη φάση του. Ο Γιασικεβίτσιους με τον Μπατίστ διατηρούν επαφή με το καλάθι, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχουν τη διάρκεια του παρελθόντος. Οι υπόλοιποι παίκτες απλά δεν είναι σκόρερ.

Εν όψει φάιναλ φορ και ΤΣΣΚΑ, αλλά και των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, οι πράσινοι θα πρέπει να βρουν πραγματικούς πρωταγωνιστές για να βοηθήσουν τον Διαμαντίδη, ο οποίος σε όσο καλή κατάσταση και να βρίσκεται, δεν μπορεί να οδηγήσει μόνος του τον Παναθηναϊκό στην επίτευξη των στόχων του.
www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ