2012-04-17 00:11:06
Φωτογραφία για Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. κοντά στους ασθενείς, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας
Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 16 Απριλίου 2012 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Εφημέριο του Νοσοκομείου, τον π. Αντώνιο Χρήστου Εφημέριο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος Βούλας και από μια ομάδα περίπου 20 εθελοντών, πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο Ποιμενάρχης της Τοπικής Εκκλησίας, αψηφώντας την κούραση από το ταξίδι στα Ιεροσόλυμα και γενικότερα από το βεβαρημένο πρόγραμμα των ημερών, από τις 4.30 μ.μ. και για σχεδόν 5,5 ώρες , επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του ιδρύματος, μοιράζοντας Πασχαλινά δώρα, (εικονάκια, δέματα με ευλογίες και γλυκίσματα), σε όλους τους ασθενείς, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών.

Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα, οι εθελοντές έψελναν Πασχαλινούς ύμνους και τραγούδια καθώς ο Σεβασμιώτατος έλεγε τον Αναστάσιμο Χαιρετισμό «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ», συνομιλούσε, ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας προσωπικά από τους ίδιους τους ασθενείς, φεύγοντας ευχόταν περαστικά για γρήγορη ανάρρωση.


Σε πολλές περιπτώσεις συνιστούσε να έχουν οι ασθενείς αλλά και οι συνοδοί τους, πίστη στο Θεό, κουράγιο και εμπιστοσύνη στους Γιατρούς του Ιδρύματος.

Στους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες, τους ευχαριστούσε για ότι προσφέρουν στους ασθενείς και ευχόταν έλεγε να έχουν κουράγιο και καλή δύναμη στη δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους και φυσικά Χριστός Ανέστη.

Μετά την ολοκλήρωση της επισκέψεως , ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εθελοντές που για άλλη μια φορά, στάθηκαν αρωγοί στο ποιμαντικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και τον συνόδευσαν σε άλλη μια επίσκεψη του.

π. Αντωνίος Χρήστου

Εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος Βούλας Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ