2012-04-17 07:57:04
Φωτογραφία για Του έσκασαν το λάστιχο και του έκλεψαν 8000 ευρώ στη Ξάνθη
Το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης ο Α.Μπ. είχε μεταβεί στο υποκατάστημα της ΑΤΕ στην Ξάνθη για να πραγματοποιήσει ανάληψη 8.000 ευρώ... παρκάροντας το όχημά του έξω από το υποκατάστημα.

Έχοντας πραγματοποιήσει την ανάληψη των μετρητών και ενώ επενέβαινε στο όχημα του, άγνωστος, όπως εξιστορεί ο ίδιος στο ThrakiToday.gr “πετάχτηκε” μπροστά του, ακινητοποιώντας το όχημα του και αποσπώντας την προσοχή του, ενώ την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τον Αν. Μπ. ο συνεργός του τρύπησε την πίσω ρόδα του αυτοκινήτου του, χωρίς αυτό να γίνει τότε αντιληπτό από τον ίδιο.

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα και ενώ ο Αν. Μπ. βρισκόταν στο 1ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας το πίσω λάστιχο ξεφούσκωσε πλήρως, αναγκάζοντάς τον να μεταβεί στο πλησιέστερο συνεργείο αυτοκινήτων. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή οι δράστες, που παρακολουθούσαν τον Αν. Μπ. βρήκαν την ευκαιρία να αφαιρέσουν τα 8.000 ευρώ από το όχημα του πρώτου, ολοκληρώνοντας μια άκρως επαγγελματική ληστεία, που θα ζήλευαν και οι πιο ευφάνταστοι σκηνοθέτες του Χόλυγουντ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ