2014-01-20 14:27:09
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 11ΑΔΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Ακόμα μια καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ρομπέρτο. Ο Θρύλος επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού το Σάββατο και αφενός κατάφερε να κερδίσει και αφετέρου η εστία του παρέμεινε απαραβίαστη σε ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει απτόητος την πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως και ο Ρομπέρτο, που έχει κατεβάσει τα ρολά.

Ο Ισπανός συμπεριλήφθηκε για μια ακόμα φορά στους 11 καλύτερους Ισπανούς που παίζουν εκτός Ισπανίας και είδηση πλέον θα αποτελέσει αν δεν γίνει αυτό κάποια φορά. «Συνεχίζοντας την ασταμάτηση εκκίνηση στην ελληνική Superleague, ο Ρομπέρτο κατάφερε για μια ακόμα φορά να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Έτσι, έχει μπορέσει να ξεχωρίσει περισσότερο στην Ελλάδα», γράφει η ιστοσελίδα eurosport.

Οι υπόλοιποι δέκα καλύτεροι είναι οι: Μονρεάλ (Άρσεναλ), Μορένο (Μπιρκιρκαρά), Γκαρσία (Μακάμπι Τ.Α.), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Καγιεχόν (Νάπολι), Καθόρλα (Άρσεναλ), Σίλβα (Μάντσεστερ Σ.), Νάβας (Μάντσεστερ Σ.), Γιορέντε (Γιουβέντους) και Ροντρίγκο (Μπενφίκα).

Καλύτερος προπονητής, ο Αΐτορ Καράνκα της Μίντλεσμπρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ