2014-01-21 20:16:07
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές και με Ιμπαγάσα στην Τρίπολη
Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό στον αγώνα ρεβάνς του με τον Αστέρα στο Κύπελλο την Τετάρτη στην Τρίπολη (20:00).

Εκτός 18άδας έμειναν το βασικό κεντρικό δίδυμο στα χαφ Μανιάτης, Σάμαρης, ο βασικός στόπερ Μανωλάς και από την επιθετική γραμμή οι Σαβιόλα, Κάμπελ και ο Ολαϊτάν, ο οποίος υπέστη κάκωση στον ώμο στην προπόνηση τη Δευτέρα και προφυλάχτηκε. Ο Τόρες πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση αλλά είναι ανέτοιμος και αποκλείστηκε και επίσης απουσιάζει ο τραυματίας Σιόβας.

Σε ότι αφορά τη θέση νο1, ο Ισπανός προπονητής συνεχίζει όπως από το ξεκίνημα στη διοργάνωση, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Ρομπέρτο, χρησιμοποιώντας τον Μέγερι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας τον Κάρολ στο πάγκο.

Ο 50χρονος κόουτς πήρε στην Τρίπολη τον Μήτρογλου, τον Ιμπαγάσα, τον νεοαποκτηθέντα Πελέ και τους νεαρούς Βέργο και Βούρο. Την 18άδα απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος και Βάις.

Στην προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στα τελειώματα φάσεων και στις στημένες φάσεις.
imerisia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ