2012-04-17 11:49:27
Φωτογραφία για ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΣΠΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΠΟΘΑΝΚΟ
Οι άμεσοι συνεργάτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, Γιόν Ασπιάθου και Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο, τάσσονται υπέρ της παραμονής τους στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Τόσο το… δεξί χέρι του Βάσκου, όσο και ο Ισπανός γυμναστής βλέπουν θετικά την συνέχιση της συνεργασίας τους με τους ερυθρόλευκους, ανεξάρτητα από το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας, ένα σενάριο το οποίο δεν είναι πολύ… μακρινό.

Οι δύο συνεργάτες του Βάσκου προπονητή έχουν πολλούς θαυμαστές στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού όλοι γνωρίζουν την συμβολή τους στο έργο του 48χρονου προπονητή, ενώ έχουν αποσπάσει κολακευτικά σχόλια και για την συμπεριφορά τους, τόσο μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, όσο και εκτός.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο το οποίο αναφέρει πως ο Γιόν Ασπιάθου ίσως διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία των Πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς θεωρείται ως ο καταλληλότερος για να συνεχίσει την φιλοσοφία του «Βάσκου» προπονητή στο Λιμάνι... olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ