2012-04-17 11:58:05
Φωτογραφία για Μπόνους στους Γερμανούς τουρίστες που θα επιλέξουν … Ελλάδα!
Η αεροπορική εταιρεία Condor προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει κράτηση για την Ελλάδα. Η Condor επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να... αναστρέψει το συγκρατημένο κλίμα που παρατηρείται στις κρατήσεις.

H αεροπορική εταιρεία Condor αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της «πακέτο βοήθειας» προς την Ελλάδα, δίνοντας μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει μια κράτηση προς την Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι να τονώσει το ενδιαφέρον και να αναστρέψει το συγκρατημένο κλίμα που υπάρχει στις κρατήσεις για τα ελληνικά νησιά.

«Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ» δήλωσε ο Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor. «Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τον τουρισμό προς την Ελλάδα. Ο ήλιος, οι θαυμάσιες παραλίες και η φιλοξενία παραμένουν ίδιες. Έτσι στηρίζουμε και την ευρωπαϊκή ιδέα» συμπλήρωσε ο Γιοχάνες Βίντερ.


Μέχρι τέλος Απριλίου η προσφορά στα πακέτα κρατήσεων

Υπέροχη θέα Οι παραλίες, οι κολπίσκοι, οι αρχαιότητες, τα ελληνικά νησιά έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουν τις διακοπές αξέχαστες. Η Condor πετάει προς Χανιά, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

Η περιορισμένη εκστρατεία της εταιρείας ισχύει από σήμερα μέχρι τις 30.04.2012 στις 09:00 π.μ. για τα πακέτα κρατήσεων και για πτήσεις μέχρι τις 31.08.2012.

Η Condor πετάει από το 1956 σε όλο τον κόσμο και είναι θυγατρική εταιρεία της ThomasCook. Κάθε χρόνο πετούν πάνω από 6 εκατομμύρια επιβάτες.

diaforetikimatia.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ