2012-04-17 11:57:40
Φωτογραφία για Στη χώρα του παραλόγου...Αυτοί που στάματησαν μεγάλα έργα αντιδρούν για την αργοπορία στην ανάπτυξη
Σχεδόν σε όλα τα μεγάλα έργα και την αναβάθμιση περιοχών που θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει εδώ και χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ τα σταμάτησε με επιτροπές διακτινιζόμενων κατοίκων και μέσω Στε..πχ Διπλή Ανάπλαση είχαμε τους κορμαράνους...Ανεμογεννήτριες στα νησιά τις σταμάτησαν γιατί ενοχλούσαν τους πελαργούς.Φράγμα της Μεσοχώρας γιατί χαλάει το τοπίο.Κέντρο Αθήνας το υποβάθμισαν όσο δεν πάει με την εισαγώμανη εγκληματικότητα και την αδιαλλαξία που είχαν για τους μετανάστες κλπ κλπ..Αφήνοντας κόσμο στην ανεργία και την υποβάθμιση και ολόκληρες περιοχές 80 χρόνια πίσω σε θέματα ανάπτυξης.

Τώρα οι πατριώτες της τσέπης έχουν και το θράσος να ασκούν υψηλή κριτική γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμα κανένα αναπτυξιακό έργο,μόνο και μόνο επειδή μυρίστηκαν ότι μπορεί να χαθούν τα Ευρωπαϊκά αναπτυξιακά κονδύλια που πρέπει να στείλει η "κακιά" Ευρωπαϊκή Ένωση,την ώρα που οι ίδιοι την βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Κατηγορώ εναντίον ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξαπολύουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ, με αφορμή την επιστολή του Ευ. Βενιζέλου προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Μπαρόζο, ενόψει του αναπτυξιακού πακέτου που θα ανακοινώσει η Επιτροπή για την Ελλάδα.

«Ο κ. Βενιζέλος είναι συνυπεύθυνος και συνένοχος μαζί με τον κ. Σαμαρά για την τεράστια ανεργία, ιδιαίτερα των νέων, για το κλείσιμο χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων, για τη δραματική ύφεση και τη φτώχεια που έχουν επιφέρει από κοινού με τις μνημονιακές πολιτικές τους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι ευρωπαϊκές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες πρέπει να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο μιας νέας στρατηγικής για τη χώρα, μέσα από την ακύρωση των μνημονίων και των λεόντειων δανειακών συμβάσεων, με βασικούς άξονες την παραγωγική ανασυγκρότηση, την προστασία της εργασίας, την αναδιανομή του πλούτου» .

Η ΔΗΜΑΡ αντιτείνει ότι τα δύο κόμματα «δεν έκαναν τίποτα για την ανεργία και την ανάπτυξη και αγνόησαν την επίμονη πρόταση της για ένα πενταετές αναπτυξιακό πρόγραμμα» .
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και κερατάδες και δαρμένοι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και κερατάδες και δαρμένοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ