2014-01-23 17:47:08
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΒΕΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΗ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΤΑ!
Τη δυσαρέσκειά του για την ενίσχυση που... παρείχε η Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχωρώντας την τον Χουάν Μάτα εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, κατηγόρησε ευθέως την Τσέλσι πως η συγκατάθεσή της στη μεταγραφή Μάτα θα αλλοιώσει τη φετινή μάχη της Premier League.

«Είμαι έκπληκτος. Ο Ματα είναι εξαιρετικός παίκτης και όμως η Τσέλσι αποφάσισε να τον πουλήσει σε μια άμεση αντίπαλό της. Η Τσέλσι έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν και αναρωτιέμαι αν αυτή η πώληση θα είχε ολοκληρωθεί μια εβδομάδα νωρίτερα», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Βενγκέρ θα θεωρούσε πιο δίκαιο η μεταγραφή να είχε ολοκληρωθεί πριν την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας μεταξύ της Τσέλσι και της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή της Premier League δύο βαθμούς πάνω από την Τσέλσι και με τα νέα δεδομένα θα βρει τον Μάτα αντίπαλο όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδέψει στο «Emirates» στις 12 Φεβρουαρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ