2012-04-17 12:25:03
Φωτογραφία για Ποιος θα νταντεύει τη Britney Spears;
Η Britney Spears είναι τόσον καιρό υπό την κηδεμονία του πατέρα της, που κοντεύουμε να ξεχάσουμε γιατί βρέθηκε αρχικά σε αυτή τη θέση Πρόσφατα η ποπ σταρ ζήτησε από το δικαστήριο να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της, αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό.

Το 2008 το δικαστήριο είχε ορίσει ως κηδεμόνα της 30χρονης σήμερα Britney τον πατέρα της, Jamie, λόγω του άστατου χαρακτήρα της και της άσωτης ζωής της.

Είχε κριθεί επικίνδυνη για την ίδια και για τα δύο παιδιά της.

Από τότε η αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει κάνει πολλά και σημαντικά βήματα προόδου, τουλάχιστον αυτό δείχνει. Είναι συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έχει αρραβωνιαστεί τον Jason Trawick και φροντίζει όσο ποτέ άλλοτε τα παιδιά της.

Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε ότι η Spears δεν είναι ακόμα έτοιμη να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Ισχυρές αντιδράσεις φέρνει η ψυχίατρος που έχει οριστεί να την παρακολουθεί.

Έτσι, η Πριγκίπισσα της Ποπ βρήκε άλλον τρόπο να κάνει αυτό που θέλει. Επιστράτευσε τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος ζήτησε την συνκηδεμονία της και το δικαστήριο εξετάζει το αίτημά του.

Αν ο Trawick τα καταφέρει, αυτό θα σημαίνει για την Britney ότι θα έχει ανοίξει ο δρόμος προς την ελευθερία. planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ