2012-04-17 13:51:39
Φωτογραφία για AEK: Δεν το βάζει κάτω ο Νικολαΐδης
Ο Ντέμης Νικολαΐδης συνεχίζει να αποτελεί την μοναδική πηγή αισιοδοξίας στην ΑΕΚ, με τον πρώην πρόεδρο της «Ένωσης» να συνεχίζει τις προσπάθειες εξεύρεσης πόρων για την σωτηρία της ομάδας!

Ο Νικολαΐδης αυτή την στιγμή δεν έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του, καθώς οι συζητήσεις που έχει κάνει με τους υποψήφιους επενδυτές παραμένουν σε πρώιμο στάδιο, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να μην διαρρεύσει το παραμικρό καθώς δεν θέλει να δώσει ελπίδες στους φίλους της ομάδας οι οποίες δεν υπάρχουν.

Σε περίπτωση που υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τις 25 Απριλίου, ο Νικολαΐδης θα επιδιώξει να μειωθεί η τιμή της μετοχής από τα 1,2 ευρώ στα 0,33 ευρώ, ώστε να προσελκύσει περισσότερους ενδιαφερόμενους.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, θα συνεχίσει από σήμερα (17/04) τις προσπάθειες του ώστε να εξασφαλιστεί η φορολογική ενημερότητα, ενώ άπαντες αναμένουν τις 120 χιλιάδες ευρώ που είχε υποσχεθεί ο Νίκος Νοτιάς, ώστε να καλυφθούν οι οφειλές προς τον Ντάνιελ Μαΐστόροβιτς, για να μην υπάρξει πρόβλημα με τον φάκελο που έχει κατατεθεί στην UEFA.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ