2012-04-17 13:51:42
Φωτογραφία για Προς αποχώρηση ο Μαρκάνο
Προς αποχώρηση ο Μαρκάνο 17/4/2012 Ο δανεισμός του Ιβάν Μαρκάνο ολοκληρώνεται, οψιόν αγοράς δεν υπάρχει, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να συζητήσει για την μεταγραφή του από την Βιγιαρεάλ, καθώς οι Ισπανοί ζητούν 4 εκ. ευρώ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο άνθρωπος που ζήτησε και εγγυήθηκε το περασμένο καλοκαίρι την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που χαίρει της εκτίμησης του "Βάσκου" τεχνικού.

Και αυτό είναι κάτι που φάνηκε κατά την διάρκεια της σεζόν, καθώς ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να παίξει είτε ως στόπερ, είτε ως αριστερός μπακ, είναι ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού την τρέχουσα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι τον απέκτησε ως δανεικό από την Βιγιαρεάλ, για έναν χρόνο, δίχως οψιόν αγοράς, καθώς η ισπανική ομάδα δεν ήθελε να τοποθετηθεί τέτοιος όρος στη συμφωνία
. Οι ερυθρόλευκοι, βέβαια, έχουν κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή με τους "κίτρινους" για το ενδεχόμενο μεταγραφής του ποδοσφαιριστή, καθώς έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την προσφορά του στην ομάδα, αλλά το ποσό με το οποίο αξιώνει το κόστος αυτής της μετακίνησης ο ισπανικός σύλλογος, είναι, τουλάχιστον, υπερβολικό, καθώς ζητούν κοντά στα 4.000.000 ευρώ!

Οι Πειραιώτες, βέβαια, δεν πρόκειται να ξοδέψουν τόσα χρήματα για την μεταγραφή του Ιβάν Μαρκάνο, κάτι το οποίο και ξεκαθάρισαν στην Βιγιαρεάλ. Αν η ισπανική ομάδα ρίξει (στα μισά και πιο κάτω) το κόστος της μετακίνησης, ίσως τα πράγματα να αλλάξουν, αλλά, προς το παρόν, αν οι απαιτήσεις των "κιτρίνων" μείνουν ως έχουν, ο 24χρονος (23/6/1987) Ιβάν Μαρκάνο θα αποχωρήσει από τον Πειραιά και θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

www.redplanet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μήνυμα Πάνου Καμμένου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μήνυμα Πάνου Καμμένου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ