2014-01-25 08:45:12
Φωτογραφία για Ο Μικ Τζάγκερ βαριέται να γράψει την αυτοβιογραφία του: Αν κάποιος θέλει να μάθει τι έκανα το 1965, μπορεί να το βρει στη Βικιπαίδεια
O Mικ Τζάγκερ, θρυλικό μέλος των Rolling Stones, έχει αφήσει στην άκρη την κιθάρα και ασχολείται με την παραγωγή ταινιών.

Πολλοί θα ήθελαν να διαβάσουν τον βίο και την πολιτεία του διάσημου τραγουδιστή αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει όρεξη να ασχοληθεί με τέτοια και απαντά πως: "Αν κάποιος θέλει να μάθει τι έκανα το 1965, μπορεί να το βρει στη Βικιπαίδεια χωρίς να ξοδέψει καν χρήματα".

Όπως δήλωσε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Hollywood Reporter,: "Νομίζω ότι τα απομνημονεύματα στο χώρο της ροκ είναι μια κορεσμένη αγορά. Προτιμώ να κάνω νέες ταινίες, νέα μουσική ή να βρίσκομαι σε τουρνέ".

Ο ίδιος δηλώνει ανυπόμονος να φέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες ως αραγωγός το βιογραφικό δράμα "Get on up" αλλά και ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τον Τζέιμς Μπράουν.

Ο ίδιος δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στους κινηματογράφους παριστάνοντας τον μεγιστάνα των μίντια στην ταινία "Tabloid", σε μια ιστορία που θα θυμίζει το σκάνδαλο του Ρούπερτ Μέρντοχ.


Έχει επίσης αναλάβει το πολυαναμενόμενο φιλμ για τον Έλβις Πρίσλεϊ που θα σκηνοθετήσει ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ.

Οι δουλείες δεν σταματάνε καθώς αναμένεται να είναι επίσης παραγωγός σε μια τηλεοπτική σειρά αλλά και σε ένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ που θα βασίζονται στο υποψήφιο για Όσκαρ μουσικό ντοκιμαντέρ "20 feet from Stardom".

Γνωστοποίησε επίσης ότι θα τον δούμε να παίζει και στις ταινίες "Fresh Tears" και "Μικρά προβλήματα των λευκών". Επιπλέον, θα συνεργαστεί με τον Μάρτιν Σκορσέζε και τον σεναριογράφο του «Breaking bad», Τζορτζ Μάστρας, σε μια σειρά του ΗΒΟ με θέμα τη ροκ μουσική.

Σύμφωνα με το iefimerifa.gr αναμφίβολα όλοι ελπίζουν να εξασφαλίσουν τη συμβολή του Μικ Τζάγκερ στην παραγωγή της ταινίας τους. "Δεν υπάρχει κανείς στον πλανήτη που δεν θα απαντήσει στο τηλέφωνο του Μικ Τζάγκερ. Μπορεί να κινήσει βουνά", παραδέχεται ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ "20 feet from stardom»" Μόργκαν Νέβιλ.

Ωστόσο ο Τζάγκερ υποστηρίζει ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη των στούντιο δεν διστάζουν να αρνηθούν σε όσα τους προτείνει: "Δεν λένε το όχι, ευθέως. Το λένε έμμεσα".

Η προηγούμενη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή του Τζάγκερ- που, σύμφωνα με το clickatlife- δεν είχε λάβει θετικές κριτικές- ήταν το 2008 με την ταινία "The women" και πρωταγωνίστριες τις Μεγκ Ράιαν, Ανέτ Μπένινγκ και Μπετ Μίντλερ
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ