2012-04-17 13:55:34
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Δύο αναβάτες, φίλοι του Ολυμπιακού, θα διασχίσουν με τις μοτοσυκλέτες τους την Νότια Αμερική με τις φανέλες της ομάδας.

Μία πρωτοποριακή κίνηση θα κάνουν δύο φίλοι του Ολυμπιακού διασχίζοντας ολόκληρη τη Νότια Αμερική με τις φανέλες της ομάδας, ταξιδεύοντας τον Θρύλο... στην άκρη του κόσμου!

Οι Θανάσης Βαβαρούτας και Σταύρος Δέρδας θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους για την διάσχιση της Νότιας Αμερικής στα μέσα Δεκεμβρίου του 2012 και θα το κάνουν με τις φανέλες του Ολυμπιακού που πήραν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αριέλ Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βιθέντε Μόνχε φωτογραφήθηκαν με τους «ερυθρόλευκους» αναβάτες δίνοντάς τους και υπογεγραμμένες φανέλες και λάβαρα που θα έχουν μαζί τους σ' αυτό το ταξίδι και θ' ανταλλάξουν με το αδελφοποιημένο σωματείο της Boca Juniors.

Η διαδρομή τους θα ξεκινήσει από το Buenos Aires της Αργεντινής και θα προχωρήσει νότια προς την Γή του Πυρός, όπου θα τερματίσει στην Ushuaia! Στην συνέχεια οι δύο αναβάτες θα κινηθούν βόρεια, διασχίζοντας την θρυλική Ruta Cuarenta (Ruta 40), με στόχο το Santiago και το Valparaiso της Χιλής.

Τέλος οδηγώντας ανατολικά, πάνω από τις Άνδεις, θα ξαναβρεθούν στο Buenos Aires, απ’ όπου θα πάρουν και το αεροπλάνο της επιστροφής. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ