2014-01-25 14:50:14
Φωτογραφία για Νιώθω διαρκώς κουρασμένη. Γιατί;
Νιώθω διαρκώς κουρασμένη. Γιατί;

Νιώθετε ότι το πρωί δεν μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι; Όλη μέρα σέρνετε τα πόδια σας; Νιώθετε ότι το μυαλό σας σταμάτησε να δουλεύει; Μην ανησυχείτε δεν είστε οι μόνοι. Δείτε τι φταίει και τι μπορείτε να κάνετε για να πετάτε όλη μέρα, κάθε μέρα.

Η έλλειψη ύπνου

Μία από τις βασικότερες αιτίες κούρασης είναι η έλλειψη ύπνου. Ακόμα και μία ώρα να κοιμάστε λιγότερο απ όσο χρειάζεται ο οργανισμός σας, μπορεί το επόμενο πρωί να μην μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Να κοιμάστε όσο χρειάζεστε για να αισθάνεστε ξεκούραστοι. Οι καλύτερες ώρες για ύπνο είναι αυτές που ταυτίζονται με το ναδίρ της ορμόνης κορτιζόλης, από τα μεσάνυχτα μέχρι τα χαράματα, και με συνθήκες ησυχίας και έλλειψης φωτισμού.

Η κακή διατροφή

Εάν δεν προσλαμβάνετε όλα τα απαραίτητα συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σας , τότε δεν αποδίδει και κουράζεται. Γι αυτό όταν κάνετε στερητικές δίαιτες ή δεν τρώτε υγιεινά και δεν πίνετε αρκετά υγρά, ο οργανισμός δεν λαμβάνει τις απαιτούμενες βιταμίνες, μέταλλα ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες ή υδατάνθρακες που χρειάζεται για να λειτουργήσει ομαλά πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ