2012-04-17 15:36:49
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Αδημοσίευτες αναττριχιαστικές φωτογραφίες του Τιτανικού
Mε την συμπλήρωση 100 ετών από το ναυάγιο του Τιτανικού έρχονται στο φως της δημοσιότηταςγια πρώτη φορά ανατριχιαστικές φωτογραφίες την ναυτική τραγωδία.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2004 από μέλη αποστολής που ερευνούσε στο ναυάγιο και φαίνονται αντικείμενα, όπως μπότες, ρούχα, αλλά και χτένες για τα μαλλιά, που ανήκαν σε επιβάτες να βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας.

Ο τρόπος που είναι τοποθετημένα μαρτυρούν ότι τα αντικείμενα δεν έπεσαν από τις αποσκευές των επιβατών, αλλά απέμειναν από τα πτώματα που αποσυντέθηκαν πλήρως.

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον που έχει καταδυθεί 33 φορές στο ναυάγιο δήλωσε: «Έχουμε δει παπούτσια, ρούχα αλλά κανένα ίχνος ανθρώπινου σώματος. Βέβαια όλα αυτά αποδεικνύουν ότι μαζί με αντικείμενα αυτά υπήρχαν και πτώματα».

Δείτε τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες:

Δύο κρουαζιερόπλοια το «MS Balmoral» και «Amazara Journey» σταμάτησαν προχθές ανήμερα της τραγικής επετείου του ναυαγίου στο σημείο της βύθισης στον Βόρειο Ατλαντικό και οι επιβάτες πέταξαν στη θάλασσα στεφάνια, τήρησαν ενός λεπτού σιγή, ενώ διαβάστηκαν τα ονόματα των 1.517 θυμάτων.

 
mediagate.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανάπτυξη τώρα; Ναι Μπορούμε!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανάπτυξη τώρα; Ναι Μπορούμε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ