2012-04-17 15:51:03
Φωτογραφία για Επίσκεψη Δημάρχου του Σίτι του Λονδίνου στην Κύπρο
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Λόρδος Δήμαρχος του Σίτι του Λονδίνου, Alderman David Woottton, από τις 22-24 Απριλίου, μαζί με τον Στιούαρτ Φρέιζερ, υπεύθυνο για την πολιτική του Σίτι, ενόψει της προετοιμασίας του Σίτι σε σχέση με την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ανακοίνωση της Βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας στη Λευκωσία αναφέρει ότι με την ευκαιρία της επίσκεψης, η Αρμοστεία και ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Βρετανίας διοργανώνουν συζήτηση στις 23 Απριλίου με τίτλο «Going for Growth – The way forward” στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ, η οποία θα περιλαμβάνει εναρκτήριο χαιρετισμό από τον Υπατο Αρμοστή Μάθιου Κιτ και σύντομες ομιλίες από τον Δήμαρχο του Σίτι, τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γιώργο Βασιλείου και τον Κύπριο νομπελίστα Χριστόφορο Πισσαρίδη. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.

Ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Σίτι του Λονδίνου αναφέρει ότι ο Λόρδος Δήμαρχος μαζί με τον κ
. Φρέιζερ θα έχουν σημαντικό αριθμό επαφών με Κύπριους αξιωματούχους, πολιτικούς ηγέτες και επιχειρηματίες. Σε δήλωσή του, ο Λόρδος Δήμαρχος ανέφερε ότι το Σίτι του Λονδίνου αναγνωρίζει πλήρως πόσο σημαντική είναι η ευρωπαϊκή συνεργασία για τη συνεχή επιτυχία και την ευημερία. «Προσβλέπουμε στη συνεργασία μας με την Κυπριακή Προεδρία για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την προώθηση της ανάπτυξης σε όλη την Ευρώπη,» πρόσθεσε. Είναι σημαντικό, συνέχισε, να ενημερωθούμε για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της χώρας που θα έχει την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και να παρουσιάσουμε και τις δικές μας θέσεις. Γι’ αυτό το λόγο, το Σίτι διατηρεί συνεχή παρουσία στις Βρυξέλλες και η Κυπριακή προεδρία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της νομοθεσίας της Ευρώπης του μέλλοντος, πρόσθεσε.

Σε δήλωσή του, ο κ. Φρέιζερ είπε ότι ως η οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Λονδίνο, έχει όφελος από την υπόλοιπη ήπειρο και αντίστροφα. Είναι σημαντικό να ενισχύσομε την ενιαία αγορά, προωθώντας τις ανοικτές αγορές και το ελεύθερο εμπόριο ώστε να υπάρξει ανάπτυξη στην οικονομία της Ευρώπης, κατέληξε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Kρεσέντο ανευθυνότητας...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Kρεσέντο ανευθυνότητας...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ