2012-04-17 17:09:33
Φωτογραφία για Επιστροφή στα κάγκελα για τον Μαμούνι του Αυλώνα
Τρεις εβδομάδες κράτησε ο αέρας της παράνομης ελευθερίας για έναν νεαρό τσιγγάνο, που δραπέτευσε μαζί με ακόμη 2 αθίγγανους, φίλους του. Επί τρεις εβδομάδες οι αστυνομικοί "οργωναν" την ευρύτερη περιοχή. Γνώριζαν ότι δε θα είχε απομακρυνθεί. Και τελικά έπεσαν διάνα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου ξετρύπωσαν τον 19χρονο τσιγγάνο που είναι γνωστός με το προσωνύμιο… «Μαμούνι» στην περιοχή Λαστέικα, έξω από τον Πύργο, όπου έκαναν έρευνες σίγουροι πως θα κατέφευγε στην οικογένειά του. Ο νεαρός οδηγούσε ένα λευκό Ford Escort και, μόλις επιχείρησαν να τον μπλοκάρουν, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αμέσως καταδίωξη.

Ο 19χρονος εγκλωβίστηκε σε ένα αδιέξοδο στην περιοχή του Ανθόπυργου, όπου εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο τσιγγάνοι και τράπηκαν σε φυγή. Για πολλή ώρα, οι αστυνομικοί τους καταδίωκαν τρέχοντας ανάμεσα στις αυλές των σπιτιών, οι ένοικοι των οποίων πετιόντουσαν ανάστατοι έξω για να δουν τι συνέβαινε! Τελικά, το «Μαμούνι» βρέθηκε περικυκλωμένο και συνελήφθη, ενώ οι άγνωστοι προς το παρόν συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν. Ο 19χρονος οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πύργου πριν επιστρέψει στο κελί του.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ