2012-04-17 17:11:53
Φωτογραφία για Αντώνης Σαμαράς: Απαιτείται ισχυρή εντολή και κυβερνητική σταθερότητα...!!!
Υποψήφιος σε Μεσσηνία και Μαγνησία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Με σύνθημα «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει» , το οποίο προέταξε ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα πορευθεί η Νέα Δημοκρατία στη μάχη των εκλογών της 6ης Μαϊου, ενώ προχώρησε σε ανανέωση κατά 50% των ψηφοδελτίων της και προέτρεψε τους  ψηφοφόρους να κάνουν οι ίδιοι την ανανέωση του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς μιλώντας νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης; στην πρώτη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του κόμματος ζήτησε, όπως είπε, «καθαρή εντολή για να κυβερνήσει με λυμένα τα χέρια» και τόνισε χαρακτηριστικά : «Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή εντολή και κυβερνητική σταθερότητα. Η Ελλάδα συκοφαντήθηκε το τελευταίο διάστημα,  δώστε μας τη δύναμη να αλλέξουμε την Ελλάδα. Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει».

Ο κ. Σαμαράς στην παρέμβασή του παρουσίασε τους πέντε βασικούς στόχους στην πορεία για τις εκλογές, αναφέροντας τα εξής:


- «Πρώτος στόχος είναι η αναστροφή του κλίματος απελπισίας και μιζέριας στην ελληνική κοινωνία»

- «Δεύτερος στόχος είναι  να δείξουμε πως θα τα καταφέρουμε με το σχέδιό μας που δίνει βάρος στην ανάκαμψή με κοινωνική συνοχή και ανάπτυξη με διαρθρωτικές αλλαγές».

Μάλιστα ο κ. Σαμαράς την προσεχή Πέμπτη θα παρουσιάσει στο Ζάππειο το οικονομικό του πρόγραμμα (Ζάππειο ΙΙΙ), και την μεθεπόμενη Πέμπτη θα γνωστοποιήσει το υπόλοιπο κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι υποψήφιος σε Μεσσηνία και Μαγνησία

- Τρίτος στόχος είναι  να αναδειχθεί η διαφορά με το ΠαΣοΚ και από τα άλλα κόμματα τόσο της αριστεράς όσο και αυτά που προέρχονται από τη δεξιά.  «Εμείς δεν λέμε ότι λεφτά υτπάρχουν , διαφέρουμε από το ΠαΣοΚ που μας έφερε στην κρίση αλλά και απότ ην αριστερά που δεν έχει προτάσεις και δεν έχει αναγνωρίσει τα λάθη της. Διαφέρουμε και από τα άλλα μικρότερα κόμματα που παίζουν με την απελπισία του κόσμου και λειτουργούν σαν σωσίβια του ΠαΣοΚ» είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και συμπλήρωσε. «Ζητάμε να γίνουν τροποποιήσεις στο μημόνιο για να μπορέσει η χώρα να πιάσει τους στόχους της».

- Τέταρτος στόχος είναι να πείσει για την ανάγκη αυτοδυναμίας:« Γι αυτό ζητάμε καθαρή εντολή για να είμαστε υπεύθυνη κυβέρνηση και να εφαρμόσουμε ολόκληρο το πρόγραμμά μας χωρίς συμβιβασμούς αυτούς που μας έφεραν στην κρίση».

- Πέμπτος στόχος είναι «να μιλήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια στους πολίτες , να αναπτύξουμε τις προτάσεις μας για την ανάκαμψη την ασφάλεια και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης ώστε να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας».

Κεντρικό ρόλο στον Μεϊμαράκη

Επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε με απόφαση του προέδρου του κόμαμτος ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την πείρα του θα τα καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο» είπε με νόημα ο κ. Σαμαράς, που θα προσπαθήσει να συσπειρώσει την κομματική βάση.

Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε τη δημιουργία εκτελεστικής εκλογικής επιτροπής, στην οποία εκτός του κ. Μεϊμαράκη που προεδρέυει θα μετέχουν οι Μενέλαος Δασκαλάκης, Λευτέρης Ζαγορίτης, Φίλιππος Ταυρής , Ανδρέας Παπαμιμίκος, Λεωνίδας Κουρής, Κώστας Ζωντανός , Δημήτρης Καραγκούνης, Αρης Ματιάτος και Δημήτρης Πτωχός.

Στο 50% η ανανέωση

Τη μάχη  των εκλογών θα δώσουν για τη Νέα Δημοκρατία στις 56 περιφέρειες 412 υποψήφιοι εκ των οποίων το 50% είναι νέα πρόσωπα (προερχόμενοι από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ, νέοι επιστήμονες κλπ.).

Δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους μας για  να διαλέξοιυν γιατι τελικά την ανανέωση εκείνοι θα την κάνουν

Δίνουμε και ευκαιρία σε πολλούς νέους ανθρώπους να αφήσουν τη δική τους σφραγίδα ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα είναι υποψήφιος στις εκλογικές περιφέρειες Μεσσηνίας και Μαγνησίας

Πηγή / tovima.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ