2014-02-01 18:08:42
Φωτογραφία για Αλ. Τσίπρας: «Η ανατροπή από τον μνημονιακό βάλτο είναι επί θύραις» (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)...!!!
Για εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος,  

ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

« Ο ΣΥΡΙΖΑ, η δημοκρατία, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, θα είναι οι θριαμβευτές των εκλογικών αναμετρήσεων που έχουμε μπροστά μας» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ επιτέθηκε για μία ακόμη φορά κατά της κυβέρνησης  και του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε ένα πρωθυπουργό στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ένα πρωθυπουργό που αμφισβητείται όχι μόνο από την κοινωνία αλλά και από το ίδιο του το κόμμα. Ένα πρωθυπουργό που από τα ισοδύναμα του Ζαππείου κατέληξε στα παντοδύναμα της Καγκελαρίας. 

Τώρα έχουμε ένα πρωθυπουργό σε πανικό. Και όσο διαβεβαιώνει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2016, τόσο κάνει ορατή την αγωνία του, ότι οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι μια ολοκληρωτική πολιτική καταστροφή για τα κόμματα της συγκυβέρνησης».


Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά  τον χαρακτήρισε « φοβισμένο» και  «βασικό εκπρόσωπο του παλιού και του φθαρμένου», επισημαίνοντας  χαρακτηριστικά: «Ο φόβος του δεν κρύβεται.Και αυτός ο φόβος, που είναι φόβος και των συμφερόντων που εκφράζει, υπαγορεύει σπασμωδικές κινήσεις, σπασμωδικές πολιτικές, σπασμωδικές τακτικές, σπασμωδική προπαγάνδα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «δημόσια επίδειξη πανικού» την προχθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κ.Ο. της Ν.Δ., η οποία όπως είπε, «αποσυντίθεται κάτω από το βάρος της μνημονιακής πολιτικής». «Εξηγούσε επί 20 λεπτά γιατί δεν μπορεί να συγκυβερνήσει με το ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος αλήθεια του το ζήτησε; Ποιος τον πιέζει; Ποιοι ονειρεύονται τέτοιου είδους ανώμαλα συμπλέγματα;», διερωτήθηκε, σημειώνοντας πως όσο ο κ. Σαμαράς διαβεβαιώνει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2016, τόσο κάνει ορατή την αγωνία του ότι οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι μια ολοκληρωτική καταστροφή για τη συγκυβέρνηση.

Όσο για τις  εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου δήλωσε ότι «η κάλπη της ευρωβουλής, αλλά και αυτή των περιφερειών θα αποτελέσουν ένα πραγματικό δημοψήφισμα ενάντια στη κυβέρνηση του μνημονίου και της υποτέλειας που στραγγαλίζει και την αυτοδιοίκηση».

Τέλος σε ότι  αφορά τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ  για τις επερχόμενες εκλογές ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι είναι σημαντική η παρουσία νέων στελεχών ως επικεφαλής συνδυασμών, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «ψηφοδέλτια που δεν έχουν σκοπό μόνο να νικήσουν, αλλά να κινητοποιήσουν, να βάλουν στη πρώτη γραμμή το πιο δυναμικό, το πιο ριζοσπαστικό δυναμικό των τοπικών κοινωνιών».

φωτογραφίες: eurokinissi
communenews
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ