2014-02-02 15:24:03
Φωτογραφία για ΓΕΜΕΛΟΣ : ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Κέλλυ Αραούζου μπορεί να μην βρέθηκαν μέσα στις οκτώ πρώτες θέσεις του μαραθωνίου των 10χλμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FINA, όμως ο προπονητής του Νίκος Γέμελος είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια.

«Σήμερα μπορεί να μην πήραμε τις θέσεις που έπρεπε, αλλά εκεί που πρέπει, στο Πανευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, θα είμαστε πρωταγωνιστές» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Στόχος μας ήταν και τα δύο παιδιά να μπουν στην οκτάδα. Λίγο ακόμα και θα τα καταφέρναμε. Δεν πρέπει να αγνοεί κανείς το γεγονός ότι και οι δύο προέρχονται από βαριά προπόνηση. Ήταν δύσκολο το έργο τους στις περίεργες συνθήκες του αγώνα. Τα παιδιά, στο Πανευρωπαϊκό του καλοκαιριού, θα είναι έτοιμα».

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι βρίσκομαι στην αρχή της προετοιμασίας μου. Δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή μου φόρμα, είναι αρχή της σεζόν. Έδωσα τον αγώνα μου στη συγκεκριμένη κούρσα, πιστεύω ότι προσπάθησα. Ήμουν μέσα στους πρωταγωνιστές ,μέχρι τα τελευταία 500 μέτρα, αλλά εκεί που η κούρσα «άνοιξε», δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ και δεν ήμουν στις πρώτες θέσεις του αγώνα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν είμαι και απογοητευμένος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ