2014-02-17 09:40:27
Φωτογραφία για Πάτρα: Λουκέτο από σήμερα στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ - Δείτε το video
Κλειστές θα είναι από σήμερα οι υγειονομικές μονάδες του ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ στην Πάτρα. Γιατροί, νοσηλευτές , υγειονομικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του ΙΚΑ και ασφαλισμένοι βρίσκονται σε κατάσταση πανικού καθώς καλούνται με εγκύκλιο που έφτασε την Πέμπτη να παραδώσουν μέχρι σήμερα όλα τα κλειδιά και τα υλικά που έχουν χρεωθεί.

Αυτό σημαινει ότι μπαίνει τουλάχιστον προσωρινά, λουκέτο σε όλα τα καταστήματα ΙΚΑ στην Πάτρα και το Νομό Αχαϊας καθώς βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 130 εργαζόμενοι διοικητικοί και νοσηλευτές και 150 γιατροί που υπηρετούν στο ΙΚΑ.

Η ίδια εγκύκλιος βάζει τέλος και σε όλες τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας στο Νομό.

Οι ασθενείς παραπέμπονται αναγκαστικά στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς και στα νοσοκομεία. Σύμφωνα με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Π. Κατσίβελα οι δομές από σήμερα θα είναι κλειστές και την εξυπηρέτηση των ασθενών θα αναλάβουν οι συμβεβλημένοι γιατροί και τα νοσοκομειακά ιδρύματα. Η διαθεσιμότητα για όσους εργαζόμενους ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες θα διαρκέσει 15 μέρες , για τυος υπόλοιπους ένα μήνα, ενώ διαβεβαιώνει ότι δεν θα κλείσει καμία από τις υπάρχουσες δομές.

Η Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας κι εκπρόσωπος των εργαζομένων δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Δείτε το βίντεο του contsaleolous:
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διαμαρτυρία στον Οίκο Ναύτου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διαμαρτυρία στον Οίκο Ναύτου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ