2014-02-17 10:23:05
Φωτογραφία για Επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας
Γράφει ο Κώστας Παπαναστασίου

Προς Υπουργείο Υγείας

Άδωνη Γεωργιάδη Δικαστική απόφαση - μη συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση για διορισμό ιατρών.

Κ.Υπουργέ! Τέλος, έλεος, έλεος, έλεος…

Τι θα γίνει μ’αυτό το νόμο αφού ξοδεύεις χρόνια (3-4) καριέρα, χρήματα για δικηγόρους , όνειρα στο βρόντο και στο τέλος να μη συμμορφώνονται στη δικαστική απόφαση και να νομίζουν ότι το κράτος είναι . 

Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ!

ΝΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΑΝ ΣΤΑΦΥΛΛΙΑ και μετά τον συνθλίβουν στην για να βγει και το ελάχιστο ΥΠΟΛΟΙΠΟ (για φόρους) ΠΟΙΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ με το υστέρημά τους και την φοροληστεία.

Από μικρή έρευνα επικοινωνία, διαπίστωσα, ιατρός - παιδίατρος εχει κανει 3-δικαστήρια και όλο επιλέγουν τον/την αντίδικο.

Ιατρός - παθολογοανατόμος έχει κάνει 3 δικαστήρια και όλο βγάζουν τον/την αντίδικο, προσέφυγαν σε συμβούλιο επικρατείας.


Η δικαστική απόφαση λέει:

Ότι στην κλινική ΕΜΠΕΙΡΙΑ υπερτερώ και μπορώ να καλύψω το 19,95% που μας χωρίζει. Όμως:

1) Έλαβα το 50% αυτής (αντιδίκου)

2) Δεν υπολογίστηκε η θητεία στον στρατό ως γιατρός (της ζητούμενης ειδικότητας) (φαίνεται και από το βιογραφικό και πιστοποιητικό στρατού και ούτε υπολογίστηκε η έναρξη επαγγέλματος με την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος) (αλλά με την έναρξη στην εφορία , ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ)

3) Η συστατική επιστολή λέει ότι υπήρξα για πολύ εκπαιδευτής, άλλων επαγγελμάτων υγείας, ΟΜΩΣ ΠΗΡΑ ΜΗΔΕΝ.

4) Επισκέπτρια 1 χρόνο ήτω στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΕΜΙΣΘΗ (προυπηρεσία 1Χ1) και εθεωρήθη ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ των Παίδων ( και όχι τα 3 γναθοχειρουργικά κέντρα που υπηρέτησα) Αυτά και αν ήταν εξειδικευμένα κέντρα. Μόνο εγώ έχω χαρτιά αο νοσοκομεία (ασθενείς, γιατρούς, εφημερίες...) πήραμε 10% εγώ και 10% αυτή (άρα τίποτα δεν πήρα).

ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ, ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΕΙΣΗΓΕΤΩΝ!

Τι ηλίθioς νόμος είναι αυτός;

ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ή ΟΧΙ;

Να το παίρνουμε τουλάχιστον απόφαση ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;

Κώστας Παπαναστασίου

Οδοντίατρος, ακτινολόγος, ιατρός και γναθοχειρουργός και απόφοιτος σχολής ευρωμεσογειακών σπουδών και νυν φοιτητης στο πολιτικό τμήμα και δημόσιας διοίκησης Ε.Κ.Π.Α. για μια θέση οδοντιάτρου στο κέντρο υγείας Διστόμου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ