2014-02-17 10:29:09
Φωτογραφία για Εκλιπαρεί ο Άδωνις να παραδώσουν τα Πολυιατρεία
Να παραδώσουν τα Πολυιατρεία ζητά από τους γιατρούς ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας προς όλο τον κλάδο: «Μην ονειρεύεστε επανάσταση».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, o υπουργός Υγείας, αναφέρθηκε στις προειδοποιήσεις που έχει κάνει προς τους γιατρούς, λέγοντας: «Εμείς έχουμε καταγράψει την περιουσία του κράτους. Μπορούν να υπάρξουν κλοπές. Πρέπει να προστατεύσω τα μηχανήματα που υπάρχουν». 

Και επισημαίνει: «Αυτός που δεν παραδίδει, αναλαμβάνει και την ευθύνη. Εγώ δεν θα χρεώσω τον ελληνικό λαό. Εγώ θα χρεώσω αυτόν που δεν την παρέδωσε. Θέλω να είμαστε ξεκάθαροι».

Ανέφερε ακόμη ότι: «Όποιος δεν συμμετέχει στην κατάληψη, μας κάνει μια υπεύθυνη δήλωση». 

Από την πλευρά του ο διευθυντής του πολυκαταστήματος του ΕΟΠΥΥ στη Δάφνη απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, σημείωσε: «Δεν παραδίδουμε το κατάστημα. Δεν είναι νομότυπο. Η περιουσία αυτή δεν ανήκει στον Άδωνι Γεωργιάδη. Ανήκει στον ελληνικό λαό. 


Αξιοποιούμε την περιουσία του λαού». Και πρόσθεσε: «Να κάνουν μεταρρύθμιση όχι όμως κλείνοντας τις μονάδες». Και τόνισε: «Δεν παραδίδω. Δεν μου έχει έρθει το ΦΕΚ. Από την Αμερική δεν παραδίδω». 

Στον διευθυντή του πολυκαταστήματος απάντησε ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας: «Μην ονειρεύεστε επανάσταση», ενώ ο γιατρός, τόνισε λέγοντας: «Νοιαζόμαστε για τον ελληνικό λαό» προσθέτοντας ότι αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι γιατροί την ευθύνη να κρατήσουν τα πολυϊατρεία και να είναι υπεύθυνοι εκείνοι για τους ασθενείς.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι: «Επανάσταση τζάμπα δεν γίνεται» και τους τόνισε ότι αν θέλουν να το κρατήσουν ανοιχτό, να πληρώνουν και το ενοίκιο.

Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia-politiki/308646/eklparei-o-adonis-na-paradosoun-ta-poluiatreia/#ixzz2tZ7P49TW
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ