2014-02-20 00:31:06
Φωτογραφία για Σούρλας για λαθρεμπορία καυσίμων: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην μεταπολεμική Ελλάδα
Για το σκάνδαλο της νοθείας των καυσίμων, το οποίο κάθε κάθε ώρα που περνά λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις ακόμα και σε διεθνές επίπεδο, μίλησε στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην ...εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη, ο άνθρωπος, που επί σειρά ετών αγωνίζεται για την αποκάλυψή του, πρώην υπουργός και συνάμα νυν Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργος Σούρλας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γ.Γ. του υπουργείου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αποδίδει η πολιτική βούληση του Αντώνη Σαμαρά. Παλαιότερα ή δεν υπήρχε βούληση πολιτική ή υπήρχε παρέμβαση στις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές ή εκείνοι δεν καταλάβαιναν τί έπρεπε να κάνουν. Εγώ πιστεύω όμως ότι εκείνο που διευκολύνει είναι η πρόθεση του πρωθυπουργού, προσωπικά, να προχωρήσουν ακάθεκτοι, ασυμβίβαστοι, ανυποχώρητοι, ελεγκτικές και εισαγγελικές αρχές, για να αντιμετωπίσουμε την διαφθορά που μας οδήγησε στην συμφορά, στην χρεοκοπία και στην εθνική ταπείνωση.

Άρχισε το ξήλωμα επιτέλους αυτού του μεγάλου κυκλώματος”.

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι η υπόθεση μπορεί να φτάσει μέχρι το “κόκκαλο”, ο κ. Σούρλας ήταν σαφής: “Το θεωρώ απολύτως βέβαιο. Τώρα αυτά έχουν τελειώσει. Ο πρωθυπουργός μου είπε, τσάκισε τα κυκλώματα”. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έπεσε το πούσι αποβραδίς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έπεσε το πούσι αποβραδίς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ