2014-02-22 10:26:11
Φωτογραφία για Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου για τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα - Θα θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή;
Οι πολιτικές εξελίξεις και η πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχουν στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου... ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε ό,τι αφορά την τρόικα, οι επικεφαλής της οποίας ξεκινούν από τη Δευτέρα τις συνομιλίες στην Αθήνα με το οικονομικό επιτελείο, πρόθεση του Πρωθυπουργού είναι να «τρέξουν» άμεσα οι μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι δανειστές μας.

Στέλεχος της κυβέρνησης, με γνώση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται μέχρι τώρα μέσω email, δηλώνει ότι το πρόβλημα κακώς εστιάζεται σε θέματα όπως το γάλα και τα φάρμακα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν αγκάθια όπως η απελευθέρωση των απολύσεων, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και οι εμπορικές μισθώσεις, που αποτελούν σημείο τριβής με την τρόικα και δύσκολα θα περάσουν όπως τα θέλουν οι δανειστές μας, χωρίς αντιδράσεις.

Στο πολιτικό πεδίο, επανέρχεται το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή μετά και από το αίτημα των δύο ειδικών εφετών ανακριτριών Ιωάννας Κλάππα και Μαρίας Δημητροπούλου προς τη Bουλή για άρση της ασυλίας των υπόλοιπων εννέα βουλευτών του κόμματος που δεν έχουν κατηγορηθεί μέχρι σήμερα.

Στέλεχος της κυβέρνησης, μιλώντας στο naftemporiki.gr, σημείωνε ότι η απόφαση είναι πρωτίστως πολιτική, αλλά, όπως λέει, αυτή τη στιγμή, και ορθώς, βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ