2014-02-22 12:22:06
Φωτογραφία για Σύγκλυση –συγκέντρωση του  Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής που αφόρα το μέλλον του κλάδου μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής  ενημερώνει ότι στη συνάντηση της έκτακτης σύγκλησης που θα γίνει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην καφετερία «Αίγλη» στο Ζάππειο θα παραβρεθεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Καπερνάρος Βασίλειος ο οποίος επίσημα θα ενημερώσει για τις δρομολογημένες εξελίξεις που θα υπάρξουν εντός Μαρτίου (κατάθεση νέου νομοσχεδίου) στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όσον αφορά θέματα θεσμοθέτησης ποσοστών Λιανεμπορίου, θεσμικά θέματα με τους Δήμους, καθώς και προτάσεις εφαρμογής νέων κανονιστικών διατάξεων αντιμετώπισης των Περιπτέρων που αφορούν εκμοντερνισμό στα πλαίσια της Ευρώπης, παροχή ύδρευσης, χημικές τουαλέτες κλπ.

Στη ίδια συνάντηση επίσης θα παραβρεθεί και ο νομικός σύμβουλος του Συνδικάτου κος. Ευάγγελος Παπαγιάννης ο οποίος και θα ενημερώσει όλους τους παρευρισκομένους για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Ως παρατηρητές μπορούν να παραβρεθούν όσοι συνάδελφοι ή συνεργάτες επιθυμούν για να ενημερωθούν.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.
synpeka.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ