2012-04-19 01:07:33
Φωτογραφία για Την Κυριακή η παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ
Μικρή αναβολή για το «Ζάππειο ΙΙΙ»

Για την Κυριακή αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο, λόγω της απεργίας των τεχνικών που εργάζονται σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η παρουσίαση του λεγόμενου «Ζάππειο ΙΙΙ» θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί. Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις του για την έξοδο από την κρίση, με έμφαση στα ισοδύναμα μέτρα, την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη φοροδιαφυγή, τα αναπτυξιακά μέτρα και τη μείωση των κρατικών δαπανών.

Την ερχόμενη εβδομάδα η ΝΔ θα παρουσιάσει το υπόλοιπο πρόγραμμα του κόμματος για την διακυβέρνηση της χώρας.

Την Τετάρτη ο κ. Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, ανέδειξε τη βασική προεκλογική του γραμμή, αναφέροντας ότι «θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα και αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά με τους άλλους».


«Είμαστε η παράταξη της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής. Η ΝΔ εγγυάται την ανάκαμψη την ευρωπαϊκή ταυτότητα την κοινωνική συνοχή και την πολιτική σταθερότητα»» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε ξανά στα ζητήματα ασφάλειας και αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε οι πρώτοι που είπαμε ότι θα πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας».

Επίσης, επανέλαβε ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία και ζήτησε καθαρή εντολή από τον ελληνικό λαό λέγοντας: «Ζητάμε να μας λυθούν τα χέρια για να κυβερνήσουμε την χώρα και να την αλλάξουμε».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο κ. Σαμαράς άφησε αιχμές για τους «πολιτικούς εκείνους που μας έλεγαν ότι έπρεπε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Άκη Τσοχατζόπουλο» και αναρωτήθηκε: «Τι έχουν να μας πουν τώρα με την εξέλιξη της υπόθεσης».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ